Κορωνοϊός: Λάθος του ΠΑΣΤΕΡ – “Καθαρός” ο σμηνίτης στη Ρόδο, αναζητείται ο ασθενής!

Κορωνοϊός:  Λάθος του ΠΑΣΤΕΡ – “Καθαρός” ο σμηνίτης στη Ρόδο, αναζητείται ο ασθενής!

Επειτα από επανέλεγχο των 14 δειγμάτων ασθενών, που απεστέλησαν από το Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου στο Ιντιστούτο, διαπιστώθηκε ότι το θετικό για κορωνοϊό δείγμα, δεν ανήκει στον νεαρό σμηνίτη!

Απίστευτο αλαλούμ και γκάφα ολκής με το θέμα του θετικού δείγματος στον κορωνοϊό που έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαρτίου, ότι αντιστοιχεί σε σμηνίτη που υπηρετεί στη Ρόδο.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, το θετικό δείγμα δεν αντιστοιχεί στον σμηνίτη αλλά σε άλλο άτομο τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί!

Το γεγονός έχει πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις καθώς προκάλεσε αναστάτωση ενώ έκλεισαν στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου έναν άνθρωπο 25 ετών χωρίς να έχει σχετικό πρόβλημα.

Δεύτερο κρούσμα όμως υπάρχει στη Ρόδο. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του νοσοκομείου έχουν ξεκινήσει ήδη αγώνα δρόμου να να εντοπίσουν τα υπόλοιπα άτομα που έδωσαν δείγμα για εξέταση έτσι ώστε να πιστοποιηθεί σε ποιόν πραγματικά ανήκει!

Νωρίτερα, είχε γίνει ολόκληρη κινητοποίηση στο νοσοκομείο της Ρόδου και το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί ο 25χρονος στη μονάδα του.

Πηγές: rodiaki.gr & dimokratiki.gr 

ADVERTORIALS