Συνεχείς απολυμάνσεις σε όλη την Κω - Τι δήλωσε στο Kosnews24 ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης. ΦΩΤΟ

Συνεχείς απολυμάνσεις σε όλη την Κω - Τι δήλωσε στο Kosnews24 ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης. ΦΩΤΟ

Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου ξεκίνησαν οι απολυμάνσεις σε όλη την Κω από τον Δήμο Κω, με τη συμμετοχή εργαζομένων του Δήμου αλλά και εθελοντών.

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου και την Πέμπτη 19 Μαρτίου απολυμάνθηκαν πολυσύχναστοι δημόσιοι χώροι στην πόλη της Κω, όπως είναι ο περιβάλλοντας χώρος του νοσοκομείου Κω, χώροι έξω από φαρμακεία, super markets, φούρνους κλπ.

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου, με εντόλη του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, η απολύμανση στις κοινότητες ξεκίνησε από το HOT SPOT στο Πυλί και συνεχίστηκε σε δημόσιους χώρους στο χωριό του Πυλίου αλλά και στο Μαρμάρι.

Το Σάββατο 20 Μαρτίου οι απολυμάνσεις συνεχίστηκαν στην Κέφαλο και στην Αντιμάχεια, ενώ σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου απολυμάνθηκαν δημόσιοι χώροι στο Μαστιχάρι, στην Καρδάμαινα, στο Ζηπάρι καθώς και στο Αμανιού, με τη συνδρομή 2 συνεργείων.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πρασίνου και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας κ. Σταμάτης Καμπουράκης μιλώντας στο Kosnews24.gr σημείωσε πως οι απολυμάνσεις θα πραγματοποιούνται συνεχώς όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, τόσο στην πόλη της Κω όσο και στις κοινότητες του νησιού.

Ο κ. Καμπουράκης τόνισε και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων του Δήμου Κω και των μελών της Πολιτικής Προστασίας αλλά και εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω και της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Κω.

ADVERTORIALS