Kos Rotary Club: Όλοι μαζί για το χειρουργείο του Παντελή μας

Kos Rotary Club: Όλοι μαζί για το χειρουργείο του Παντελή μας

Kos Rotary Club: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΣ

Στις γκρίζες μέρες που ζούμε όλοι μας φαίνεται ότι οι ανθρώπινες δοκιμασίες δεν έχουν τέλος και με επιμονή μετράνε την δύναμή μας. Έτσι σε ένα μήνα ο συμπολίτης μας Παντελής Πιπέρης πρέπει να κάνει ένα εξειδικευμένο ογκολογικό χειρουργείο. Ο χειρουργός που θα το πραγματοποιήσει προσφέρθηκε ευγενικά να μην ζητήσει αμοιβή, τα έξοδα όμως του νοσοκομείου είναι πολύ υψηλά.

Μετά από την σχετική πληροφόρηση ο Ροταριανός Όμιλος Κω αναλαμβάνει αγώνα προκειμένου να συγκεντρωθεί το αναγκαίο ποσό και προσκαλεί κάθε συμπολίτη μας να βοηθήσει είτε με τραπεζική κατάθεση ακόμα και του μικρότερου ποσού στον λογαριασμό που φαίνεται παρακάτω , είτε με οικονομική βοήθεια στους ειδικούς κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες στα ταμεία των super market του νησιού μας.

Στον αγώνα αυτό η κοινοποίηση της ανάγκης για βοήθεια είναι καθοριστική γιατί κάθε like και κάθε share μπορεί να φέρει πολύτιμη βοήθεια στον Παντελή μας. Ας κινητοποιηθούμε αμέσως όλοι μας, όπως έχουμε κάνει όποτε χρειάσθηκε στο παρελθόν, ώστε σε 30 ημέρες ο Παντελής μας να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου και όλοι εμείς νοερά να περιμένουμε απέξω για τα ευχάριστα νέα.

   Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γραμματέας    

 Θεόδωρος Αρσενικός                                   Σταύρος Αξαρλής

ADVERTORIALS