Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου: Ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόηση και την ανταπόκριση που δείχνουν

Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου: Ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόηση και την ανταπόκριση που δείχνουν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Φ.Σ.Δ. θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τους πολίτες για την κατανόηση και ανταπόκριση που δείχνουν, αναφορικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί στον χώρο εντός των φαρμακείων.

Ο φαρμακοποιός και το προσωπικό που εργάζονται στο φαρμακείο έχουν πλήρη επίγνωση του λειτουργήματος που επιτελούν μέσα στις αντίξοες συνθήκες και αγνοώντας τους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται καθημερινά στερούμενοι των βασικών υλικών προστασίας, δηλώνουν παρόντες.

Εργαζόμαστε στην πρώτη γραμμή αδιαλείπτως, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και τις αγωνίες του κόσμου που μας επισκέπτεται, είμαστε ενεργοί στο πρωτοβάθμιο σύστημα περίθαλψης.

Οφείλουμε να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς και την αγάπη μας, στο προσωπικό του φαρμακείου που δεν ζητά τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου για λήψη ειδικής άδειας, αλλά είναι παρόν δίπλα μας και δίπλα στον άρρωστο.

Δυστυχώς ακούσαμε τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης να αγνοεί για μια ακόμα φόρα το επάγγελμα του φαρμακοποιού στο μακρύ κατάλογο αυτών που είναι άξιοι επαίνων και εργάζονται για το κοινό καλό μας, εκδηλώνοντας μια παγιωμένη αντίληψη της κυβέρνησης για τον ρόλο μας και όπως επίσης μας εξέπληξε αρνητικά η καθόλου αναφορά για το προσωπικό των φαρμακείων. Μας δίνει όμως δύναμη η αναγνώριση και η αγάπη του κόσμου και συνεχίζουμε.

Είμαστε σε θέση πολέμου, δεν είναι ώρα να αναφερθούμε σε πικρίες, αποτιμήσεις, άλλα όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι να περάσει γρηγορότερα η κρίση που βιώνουμε.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες, ο Φ.Σ.Δ έχοντας πλήρη επίγνωση της αποστολής του ως ΝΠΔΔ παραμερίζοντας τις όποιες παραλείψεις, θέτει τον εαυτό του στην διάθεση των τοπικών αρχών, για το καλό των συμπολιτών μας.

Ελπίζουμε όλοι να βγούμε νικητές από την μάχη που δίνουμε και όλοι αυτοί που απαξίωναν το δημόσιο σύστημα υγείας και τον ρόλο του φαρμακοποιού σε αυτό, να κάνουν την αυτοκριτική τους.  

ADVERTORIALS