Κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κω, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης. Δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Κω

Κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κω, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης. Δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Κω

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού δεν έχει επιβεβαιωθεί στην Κω, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Μαρτίου, σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείο Κω κ. Σταμάτη Βασιλειάδη.

Ο κ. Βασιλειάδης σε δηλώσεις του στην κάμερα της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω και του Kosnews24.gr δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί (μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Μαρτίου), ενώ ξεκαθάρισε πως εφόσον υπάρξει κρούσμα θα είναι ο πρώτος που θα το ανακοινώσει.

Το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα 3 συμπολιτών μας οι οποίοι θα μπορούσαν σύμφωνα με τα συμπτώματα που παρουσιάζουν να έχουν προσβληθεί από το νέο κορωνοϊό COVID -19.

Ο κ. Βασιλειάδης μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω κ. Μαρίας Πολίτου, δήλωσε πως εάν υπάρξει κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κω, θα παραμείνει στο νοσοκομείο του νησιού.

Κλείνοντας ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε ευτυχής που οι πάντες στο νοσοκομείο της Κω είναι ευαισθητοποιημένοι να συνεισφέρουν.

ADVERTORIALS