Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση 23 άρρωστων φοινίκων, στη Λεωφόρο Φοινίκων, στην Κω - ΦΩΤΟ

Κοινωνια Δευτέρα, 16η Μαρτίου 2020
640e3244f0443982bc8e27f0ef6e0e41.jpg

Ξεκίνησε σήμερα 16 Μαρτίου η διαδικασία για την αντικατάσταση 23 άρρωστων φοινίκων, στη Λεωφόρο Φοινίκων στο λιμάνι της Κω με νέους φοίνικες μετά από δωρεά επιχειρηματιών και σωματείων του νησιού μας, χωρίς να χρειαστεί να συνδράμει οικονομικά ο Δήμος Κω.

Πρόκειται για μία προσπάθεια και πρωτοβουλία του Προέδρου Γρ. Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Κω κ. Βασίλη Μανιά, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κω και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σταμάτη Καμπουράκη και τον Υπεύθυνο Εργοταξίου Κω κ. Νίκο Νασταχανίδη.

Αύριο Τρίτη 16 Μαρτίου αναμένεται να συνεχιστεί η αφαίρεση των φοινίκων, ενώ μετά από 2 εβδομάδες πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση των καινούργιων, ανανεώνοντας την όψη μιας περιοχής, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αλλά και τη δημοσίευση στα social media του κ. Βασίλη Μανιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Πέμπτη, 3 Ιουλίου 8:18ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency