Λέσχη Lions Κω « Ο Ιπποκράτης»: Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση για την οδική ασφάλεια

Λέσχη Lions Κω « Ο Ιπποκράτης»: Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση για την οδική ασφάλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση για την οδική ασφάλεια

που διοργάνωσε η λέσχη Lions Κω « Ο Ιπποκράτης» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, κυρίου Γιάννη Κρητικού.

Το πρόγραμμα αυτό είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας , σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από έμπειρους εκπαιδευτικούς και συγκοινωνιολόγους του Ι.Ο.ΑΣ τόσο σε θεωρητικό όσο και σε βιωματικό επίπεδο.

Στην βιωματική εκπαίδευση χρησιμοποιήθηκε ειδικός εξοπλισμός (προσομοιωτής ανατροπής/πρόσκρουσης/γυαλιά μέθης), με στόχο οι μαθητές μας αλλά και οι κάτοικοι του νησιού να αντιληφθούν τους κινδύνους της ασφάλτου και να ευαισθητοποιηθούν για τα μέτρα οδικής ασφάλειας που όλοι οφείλουμε να τηρούμε.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η πρωτοβουλία μας αυτή έλαβε τόσο μεγάλη αποδοχή από την μαθητική κοινότητα και τους εκπαιδευτικούς. Μάλιστα λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης δεσμευόμαστε να την επαναλάβουμε στο μέλλον ώστε ακόμα περισσότερα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Ι.Ο.ΑΣ.

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες :

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, κύριο Γιάννη Κρητικό που από την πρώτη στιγμή αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση των Lions.

Tην οικογένεια Σβύνου για την διαρκή υποστήριξη στο έργο της λέσχης και ιδιαίτερα την κυρία Κωνσταντίνα Σβύνου για την φιλοξενία της συνέντευξης τύπου, της θεωρητικής εκπαίδευσης των μαθητών αλλά και για την ευγενική χορηγία της διαμονής των συνεργατών του Ι.Ο.ΑΣ για το 3ήμερο της δράσης.

Την κυρία Κουλα Ζαμαγια-Χατζηπετρου για τις υπηρεσίες φύλαξης που πρόσφερε κατά την διάρκεια της 3ημερης δράσης του Ι. Ο. ΑΣ στην Κω. 

Τα εστιατόρια: «H2O» All Day Bar Restaurant, «Ο Αλής»,

«Ο Αμπάβρης» και «Αράπ» και τον ΣΕΠΕ ΚΩ για την διαρκή στήριξη του.

Το Κέντρο Γραφικών Τεχνών και ιδιαίτερα τον κύριο Γιώργο Μαστρογιώργη για την ευγενική προσφορά του έντυπου υλικού.

Τα ΜΜΕ για την κάλυψη , προβολή & επικοινωνία όλης της δράσης.

Την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κω για την παραχώρηση της Πλατείας Ανταγόρα.

Τους Διευθυντές των σχολειών και τους Συλλόγους Διδασκόντων.

Τους 8 εκπαιδευτές του Ι.Ο.ΑΣ.

Και τέλος την Πρόεδρο του Ι.Ο.ΑΣ. κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά για την εξαιρετική συνεργασία , ευχόμενοι το σημαντικό αυτό έργο που επιτελεί το Ινστιτούτο, να συνεχίσει ως πράξη προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

              Η Πρόεδρος                              Η Γραμματέας

         Ειρήνη Χατζηχριστοφή                 Ευαγγελία Χατζηστάση

ADVERTORIALS