Ένταση το βράδυ της Τετάρτης στο Πυλί έξω από το HOT SPOT. Σπασμένα τζάμια, φωτιές και ζημιές σε βαν ΜΚΟ

Ένταση το βράδυ της Τετάρτης στο Πυλί έξω από το HOT SPOT. Σπασμένα τζάμια, φωτιές και ζημιές σε βαν ΜΚΟ

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Πυλί, όταν μετανάστης ο οποίος διαμένει στο Hot Spot, εξαγριωμένος μετά από συνομιλία που είχε με κατοίκους της περιοχής, έσπασε τα τζάμια 2 οχήματων επιστρέφοντας προς το KYT. Στην συνέχεια ομάδα αλλοδαπών οι οποίοι διαμένουν και αυτοί εντός της δομής ξεσηκώθηκαν βάζοντας φωτιά σε κάδους, κλείνοντας έτσι την είσοδο προς τη δομή.

Η φωτιά έσβησε με την παρέμβαση της πυροσβεστικής, ενώ στη συνέχεια αστυνομική δύναμη η οποία έφτασε στο σημείο επέβαλε την τάξη, συλλαμβάνοντας και τον μετανάστη ο οποίος προξένησε τις ζημιές στα οχήματα.

Οι κάδοι αλλά και τα αντικείμενα με τα οποία είχαν κλείσει οι μετανάστες το δρόμο προς το HOT SPOT απομακρύνθηκαν από μπουλντόζα του Δήμου Κω.

Πολίτες οι οποίοι άκουσαν τις κραυγές και βλέποντας τις φωτιές που είχαν ανάψει οι μετανάστες, συγκεντρώθηκαν στο σημείο, ενώ τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο όταν εξήλθε από την δομή βανάκι το οποίο ανήκε σε ΜΚΟ. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει λογομαχία των πολιτών με εργαζόμενο σε ΜΚΟ με το πλήθος να σπάει τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Τα πνεύματα ηρέμησαν γύρω στα μεσάνυχτα, ενώ οι πολίτες έφυγαν από την περιοχή λίγο πριν τη 01:00!

ADVERTORIALS