Νίκος Στ. Μανούσης: Εις μνήμην Μιχάλη Βλασταράκου

Νίκος Στ. Μανούσης: Εις μνήμην Μιχάλη Βλασταράκου
Του Νίκου Στ. Μανούση
 
 
Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας τής Θεοτόκου  του Κοιμητηρίου Παπάγου πραγματοποιήθηκε στις 14.00 της Τετάρτης 12/02/20 η νεκρώσιμος Ακολουθία του π. Προέδρου του ΠΙΣ ιατρού Μιχάηλ Βλασταράκου με την παρουσία πλην των μελών της ευρείας Οικογένειας του, πλήθους  συναδέλφων του κ φίλων του.
 
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός  Υγείας  κ Β. Κοντοζαμάνης ·παρέστησαν δε  εκπρόσωποι του ΠΙΣ του ΙΣΑ, του Ιατρικού κ πνευματικού κόσμου  ,του ΕΚΠΑ  κ άλλων φορέων που μίλησαν για το έργο  την χαρισματική,ανθρώπινη , πολυσχιδή ,δυναμική προσωπικότητα του θανόντος
 
Το ΔΙΙΚ κ τον ΙΣΚΩ εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος  του ΔΙΙΚ Νίκος Στ. Μανούσης απευθύνοντας σύντομο, ύστατο ,χαιρετισμό αναφέροντας μεταξύ άλλων «..Με μεγάλη θλίψη εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλιου του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω (ΔΙ.Ι.ΚΩ) κ εκ μερους του ΙΣΚΩ  αποχαιρετώ τον εξαίρετο και διακεκριμένο ιατρό Μιχάλη Βλασταράκο, ο οποίοςυπηρέτησε το ιατρικό λειτούργημα με συναίνεση,απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. 

Η συμβολή και προσφορά του στις δράσεις του ΔΙΙΚΩ σε συνεργασία με τον ΙΣΚΩ υπήρξε καθοριστική και ουσιαστική μέσα στα χρόνια, υπό την ιδιότητα του ως Προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. 

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.!»

                         ice_screenshot_20200213-090601.png