Επιτήδειοι ζητούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό στο όνομα του Σύλλόγου Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Νοτίου Αιγαίου
Με την παρούσα επιστολή ο Σύλλογος Σκλήρυνσης κατά πλάκας Νοτίου Αιγαίου κάνει γνωστό σε όλους πως επιτήδειοι ζητούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό στο όνομα του Συλλόγου. Σας ενημερώνουμε πως ο Σύλλογος ουδεμία σχέση έχει με τους κυρίους/ κυρίες.
Κάνουμε δε γνωστό ότι η πράξη αυτή είναι εντελώς παράνομη και ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας να μην δίνουν χρήματα αλλά να ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός γραμματέας
Κωνσταντίνος Θανόπουλος Αθανάσιος Κ. Ρόγκας
Η Αντιπρόεδρος Για το νησί της Κω
Κάτια Σαή Ελένη Στοιλούδη
ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:20:30
Από τις 06:00 έως τις 08:00!
Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.
Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).