Κάηκε εστιατόριο στο Ψαλίδι - Φωτιά και σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κοινωνια Παρασκευή, 31η Ιανουαρίου 2020
d704af21058bdf4ca77b5b9c9374a0e8.jpg

Είναι η δεύτερη μεγάλη πυρκαγιά στην Κω, εντός ενός 24ωρου!

H φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε γύρω στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής σε εστιατόριο, το οποίο λειτουργεί την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο, στο Ψαλίδι!

Από την πυρκαγιά το κτίριο έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ κάηκε και αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο μπροστά από το εστιατόριο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές!

Λιγό μετά τις 12:00 η πυροσβεστική υπηρεσία Κω με την καταλυτική συμβολή της Πολιτικής Προστασίας Κω και του υπερσύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο την φωτιά, πριν προλάβει να επεκταθεί.

Στο σημείο επιχείρησαν, 4 πυροσβεστικά οχήματα, το όχημα της Πολιτικής Προστασίας και οι εθελοντές της ΕΟΔ Κω.

ice_screenshot_20200201-015440.png

VIDEO
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-11-085051.png
ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών χωρίς ταυτότητα

Η υποβολή του αιτήματος γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, στην επιλογή ΑΦΜ & Κλειδάριθμος.

ekklisia2403.png
34χρονος διέρρηξε δύο φορές εκκλησάκι σε ξενοδοχείο στην Λάμπη

Σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του - Δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

stighmiotipo-othonis-2025-07-11-075023.png
Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπονεί το Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων για την περίοδο 2025–2028, ενισχύοντας τις πολιτικές ισότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής και δημόσιας ζωής.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 1:04ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency