Αποφασίστηκε η ίδρυση και λειτουργία τοπικού προγράμματος Special Olympics στην Κω, με την επωνυμία «Special Olympics Hellas, Κως»

Αποφασίστηκε η ίδρυση και λειτουργία τοπικού προγράμματος Special Olympics στην Κω, με την επωνυμία «Special Olympics Hellas, Κως»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ίδρυση και λειτουργία τοπικού προγράμματος Special Olympics στην Κω,με την επωνυμία «Special Olympics Hellas, Κως», συμφώνησε ο Δήμος Κω, σε συνεργασία των Special Olympics Hellasκαι της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

Το πρόγραμμα οργανώνει και ενισχύει τη συμμετοχή ατόμων με νοητική αναπηρία σε αθλητικά προγράμματα, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, καθώς και σε παγκόσμιους αγώνες SpecialOlympics, με στόχο την ένταξή τους στην κοινωνία.

ΤαSpecialOlympicsHellas, ωςσωματείοπου στηρίζεται στον εθελοντισμό, στοχεύουν μέσα στην τριετία στην ίδρυση προγραμμάτων σε 21 πόλεις της περιφέρειας, με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας, με τη συμμετοχήτου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννη Καλλούδη, του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αβρίθη, της Προέδρου στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Διονυσίας Τελλή – Τσιμισίρη, του Προέδρου των SpecialOlympicsHellasΠρέσβυ ε.τ. Διονύσιου Κοδέλλα, της Εθνικής Διευθύντριας των SpecialOlympics κ. Άρτεμις Βασιλακοπούλου και του στελέχους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κώστα Χατζηδαυϊδ.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS