Μικρής έκτασης φωτιά στο Μαστιχάρι - Έσβησε λίγο πριν τις 23:00. Βίντεο

Μικρής έκτασης φωτιά  στο Μαστιχάρι - Έσβησε λίγο πριν τις 23:00. Βίντεο

Δείτε τις δηλώσεις του Τεχνικού Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Γιωργαλλή Μιχάλη.

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου, στο Μαστιχάρι (κοντά στο κοιμητήριο της περιοχής) με κατεύθυνση προς την Αντιμάχεια.

Η φωτιά έκαψε κυρίως πουρνάρια ενώ γύρω στις 23:00 έσβησε χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση της πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω.

Ο κ. Γιωργαλλής στις δηλώσεις του στην κάμερα του Kosnews24 σημείωσε πως βοήθησε το γεγονός πως δεν υπήρχαν βόρειοι άνεμοι, με αποτέλεσμα να περιoριστεί η φωτιά σχεδόν από μόνη της.

Ισχυρές Πυροσβεστικές Δυνάμεις, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω καθώς και εθελοντές της ΕΟΔ Κω βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, ενώ θα παραμείνουν και κατά τη διάρκεια της βραδιάς για προληπτικούς λόγους.

Το Kosnews24.gr επικοινώνησε και με τον Αντιδήμαρχο Κω – Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Καμπουράκη Σταμάτη, ο οποίος βρίσκεται κλινήρης λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο κ. Καμπουράκης, ήταν σε επαφή με τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω που βρισκόντουσαν στην περιοχή, δηλώνοντας μας πως η Πολιτική Προστασία έσπευσε στο σημείο με επικεφαλής τον Τεχνικό Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιωργαλλή Μιχάλη και τον Επιχειρησιακό Συντονιστή της Πολιτικής Προστασίας κ. Καλυμιοναρή Νίκο.

ADVERTORIALS