400 δέματα αγάπης διανεμήθηκαν σε 190 οικογένειες και μοναχικά άτομα στην Κω, από τον Ερυθρό Σταυρό

400 δέματα αγάπης διανεμήθηκαν σε 190 οικογένειες και μοναχικά άτομα στην Κω, από τον Ερυθρό Σταυρό
 
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, πιστό στις αξίες του ανθρωπισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων διένειμε 400 δέματα αγάπης σε 190 οικογένειες και μοναχικά άτομα του νησιού μας που δεν είχαν την δυνατότητα να στρώσουν το γιορτινό τους τραπέζι.
 
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, χάρη στην ευαισθησία των οποίων μπορέσαμε να προσφέρουμε ανακούφιση σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, χαρίζοντας τους ένα χαμόγελο.
 
Η Πρόεδρος κα Ειρήνη Παναγιωτοπούλου και τα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από καρδιάς:
 
• Όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν προμήθειες για τον σκοπό αυτό, έτσι ώστε τα δέματα αγάπης να είναι αρκετά πλούσια.
 
• Τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι βοήθησαν για τη συλλογή των τροφίμων στα σχολεία του νησιού.
 
• Την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την αποστολή προμηθειών για τον σκοπό αυτό.
 
• Την κα Πόπη Βαλάσση - Φωλιά για την δωρεάν διάθεση του καταστήματος όπου έγινε η συλλογή, δεματοποίηση και διανομή των δεμάτων.
 
• Τις επιχειρήσεις Ελαιοτριβείο Κουλιάς, Ελαιοτριβείο Παπαδημητρίου, Σούπερ Μάρκετ Κρητικός και Milva.
 
• Επίσης, ευχαριστούν θερμά τους Εθελοντές Ερυθροσταυρίτες και τους φίλους του Ερυθρού Σταυρού, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της δράσης.
ADVERTORIALS