Βρέθηκε σώος ο 55χρονος ψαροντουφεκάς, που αγνοούνταν, στη Ρόδο

Βρέθηκε σώος ο 55χρονος ψαροντουφεκάς, που αγνοούνταν, στη Ρόδο

Καλά στην υγεία του βρέθηκε, τα μεσάνυχτα, στην παραλία ανάμεσα στην Απολακκιά και την περιοχή του Μονολίθου, ο 55χρονος καθηγητής από τη Ρόδο τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από νωρίς το απόγευμα.

Ο 55χρονος καθηγητής, έκανε υποβρύχιο ψάρεμα "ψαροντούφεκο" μαζί με έναν φίλο του στη στην περιοχή. Όταν ο τελευταίος τον αναζήτησε στο σημείου που είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν και δεν τον βρήκε, τότε ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές και ξεκίνησε άμεσα κινητοποίηση από στεριά και από θάλασσα.

Στην περιοχή έσπευσαν εθελοντες, διασώστες, ο επαγγελματίας δύτης Βασίλης Μαντικός, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και σκάφη του Λιμενικού, προκειμένου να ξεκινήσουν θαλάσσιες έρευνες. Οι καιρικές συνθήκες όμως ήταν άκρως απαγορευτικές για την σχετική έρευνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ροδιακή, ο 55χρονος συμπολίτης μας, έχασε τον προσανατολισμό του εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και αντί για την παραλία της Μονολίθου, βρέθηκε στην περιοχή της Απολακκιάς (Φούρνους) όπου και κατάφερε στη συνέχεια να βγει στη στεριά για ασφάλεια.

Εκεί, παράμεινε έως και λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όπου και εντοπίστηκε. Ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε όλους όσους κινητοποιήθηκαν για τον εντοπίσουν.

ADVERTORIALS