Εργατικό Κέντρο: Κάτω τα χέρια από τις διαδηλώσεις

Εργατικό Κέντρο: Κάτω τα χέρια από τις διαδηλώσεις

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Μετά τον απεργοκτόνο νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, το νόμο της ΝΔ για την λειτουργία των Συνδικάτων και των σωματείων, μετά τον νόμο για το άσυλο, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πιστή στην συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής που έχουν υπηρετήσει όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, έρχεται να βάλει χέρι και στο δικαίωμα του λαού να διαδηλώνει και να διεκδικεί την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσής του.

Πιστή η κυβέρνηση της ΝΔ στις απαιτήσεις του ΣΕΒ και των υπόλοιπων καπιταλιστών να βγάλουν περισσότερα κέρδη με όσο το δυνατόν λιγότερη χασούρα και «γκρίνια» από τους εργαζομένους, βάζει και αυτή το λιθαράκι της ώστε να περιοριστεί κάθε αντίδραση των εργαζομένων και να κατασταλεί κάθε προσπάθεια αγωνιστικής διεκδίκησης.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

 

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους αγρότες, τους μαθητές σε επαγρύπνηση ώστε τα σχέδια της κυβέρνησης και των καπιταλιστών που υπηρετούν να πέσουν στο κενό! Πρέπει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να περάσουμε στην αντεπίθεση!

Οι αγώνες δε μπαίνουν στο γύψο. Οι εργαζόμενοι θα ματαιώσουν στην πράξη κάθε σκέψη και προσπάθεια που έχει στόχο να τους βάλει φίμωτρο και σε γυάλα.

27/12/201

ADVERTORIALS