Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον κύκλο του Αεροδρομίου, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον κύκλο του Αεροδρομίου, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων με γιορτινή διάθεση  πραγματοποιήθηκε  εχθές  για πρώτη φορά στον Χριστουγεννιάτικα στολισμένο κύκλο του Αεροδρομίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με πρωτοβουλία του Προέδρου της Φυτώριο ΑΕ - Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου & Περιφερειακού Συμβούλου Κ.Σωτήρη Μαραγκού και του Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας κ.Νίκου Φραζή.  

Φιλαρμονική, παραδοσιακά χορευτικά, ομιλίες , βεγγαλικά και τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

Ο Σωτήρης Μαραγκός μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου ο οποίος θα ήθελε πολύ να παρευρεθεί και ο ίδιος αλλά λόγω του ότι επέστρεψε απόψε από Ν. Υόρκη στη Ρόδο ήταν αδύνατο. Δεσμεύθηκε  όμως ότι αυτό που θα υποσχεθεί του χρόνου θα γίνει πράξη. Ο χώρος θα είναι εντελώς διαφορετικός, λαμπερός και καλλωπισμένος ώστε τόσο οι επισκέπτες όσο και κάτοικοι του νησιού να χαίρονται με την εικόνα της περιοχής και να παίρνουν το μήνυμα μια καθαρής και όμορφης πόλης .Τόνισε  επίσης ότι στόχος του είναι η ενίσχυση της συνεργασίας  μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου . Ευχήθηκε τέλος, με νόημα,  ειρήνη και ηρεμία στην περιοχή μας αλλά και … στους απέναντι.

  Παρών  και ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς ο οποίος αφού συνεχάρη τον κ.Σωτήρη  Μαραγκό για την όλη πρωτοβουλία  τόνισε  ότι «ήρθε η ώρα να δώσουμε το πραγματικό νόημα στο πρώτο σημείο που βλέπει ο επισκέπτης» ανακοινώνοντας την δημοπράτηση καλλιτεχνικού διαγωνισμού για τον κύκλο αυτό σε συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας. 

ADVERTORIALS