Τετραήμερο εκδηλώσεων με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, από 15 έως 18 Δεκεμβρίου, σε Κω & Νίσυρο

Τετραήμερο εκδηλώσεων με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, από 15 έως 18 Δεκεμβρίου, σε Κω & Νίσυρο

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, διοργανώνουν ένα τετραήμερο εκδηλώσεων με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, από την Κυριακή 15 έως την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα την Κυριακή στις 11 το πρωί θα πραγματοποηθεί στην Casa Romana, συναυλία με το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών. Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με απαραίτητη προυπόθεση τη δήλωση συμμετοχής στο Τμήμα Πολιτισμού και στο τηλέφωνο 2242025316.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας από τις 6 και μισή έως τις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο στη Φιλαρμονική Δήμου Κω, από μουσικούς του Συνόλου Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών “Metallon”, στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο (Χάνι).

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου από τις 9 έως τις 11 και μισή το πρωί, τα δημοτικά σχολεία Πυλίου, Ζιπαρίου και Καρδάμαινας, το 2ο και το 4ο πόλεως Κω θα επισκεφτούν τον κινηματοθέατρο «Ορφέα», για να παρακολουθήσουν σεμινάρια από το Κουατρέτο Εγχόρδων Αθηνών. Επιπλέον,στις 10 το πρωί το Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών θα επισκεφτεί τα Ειδικά Σχολεία της Κω.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 5 το απόγευμα θα δοθεί μία μεγάλη συναυλία στον Ορφέα, από το σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Στη διεύθυνση της συναυλίας θα είναι ο Ender Sakpinar.

Συνεχίζουμε την Τρίτη στις 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 έως τις 12 και μισή με εκπαιδευτικές δράσεις σε μαθητές του 3ου ,5ου , 6ου και 7ου δημοτικού σχολείου , από το Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών.

Κλείνουμε τις δράσεις του τετραημέρου,την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στη Νίσυρο. Στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο στους μαθητές της Νισύρου από μουσικούς του Συνόλου Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών “Metallon”ενώ, το ίδιο απόγευνα θα δοθεί συναυλία στους κατοίκους του νησιού.

                                                                                         Σας περιμένουμε!!!

                                                                                         Γραφείο Ενημέρωσης

                                                                                     Τμήματος Πολιτισμού Κω

ice_screenshot_20191212-144056.pngice_screenshot_20191212-144110.png

                      

ADVERTORIALS