Το Σάββατο η συναυλία με τον Π. Μουζουράκη και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κω - Τι θα δούμε

Το Σάββατο η συναυλία με τον Π. Μουζουράκη και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κω - Τι θα δούμε

Αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η συναυλία με τον Πάνο Μουζουράκη και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κω.

Στις 18:30 θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για την φωταγώγηση του δέντρου με το Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά να δίνει το σήμα για την έναρξη.

Μετά το άναμμα του δέντρου η Φιλαρμονική της Δημοτικής Κοινότητας Κω θα ανοίξει την αυλαία της συναυλίας, ενώ στην συνέχεια ο Πάνος Μουζουράκης και η μπάντα του για περισσότερες από 2 ώρες θα χαρίσουν έναν μοναδικό μουσικό θέαμα σε όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας.

Να σημειωθεί πως το πρωί του Σαββάτου από τις 10:00 έως τις 14:00 θα λειτουργεί το τρενάκι του Άγιου Βασίλη, ανά μισή ώρα, στο κέντρο της πόλης.

Συνεπιβάτες των παιδιών θα είναι τα ξωτικά και οδηγός ο Άγιος Βασίλης, ενώ θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική Δ. Εν. Ηρακλειδών.

Σημείο εκκίνησης: Οι αφετηρίες των τρένων


Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, στο πλαίσιο των Χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020 διοργανώνει μία ολοήμερη χριστουγεννιάτικη γιορτή το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Οι μικροί μας φίλοι με συνεπιβάτες τα ξωτικά, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Κω, μπορούν να απολαύσουν μία μεγάλη βόλτα με τα τρενάκια του Άγιου Βασίλη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Το σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα είναι η πλατεία Ελευθερίας.

Στις 11 και μισή η γιορτή συνεχίζεται σε συνεργασία με το Ράδιο Έκφραση στην πλατεία Κονίτσης. Μια μοναδική Frozen περιπέτεια με μουσική, χορό, πρωτότυπες δοκιμασίες, μελωδίες της Φιλαρμονικής και εορταστικό street food από το ΙΕΚ Αnko Academy.

Στις 6 και μισή το απόγευμα θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας συνοδεία χριστουγεννιάτικων ακουσμάτων από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κω. Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη και της μπάντα του.

Σας περιμένουμε όλους!!!

                                               Γραφείο Ενημέρωσης

                                               Τμήματος Πολιτισμού Κω

ADVERTORIALS