Η Astra Airlines ακυρώνει πτήσεις

Η Astra Airlines ακυρώνει πτήσεις

''Κενά αέρος'' για την αεροπορική εταιρία Astra Airlines με έδρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ακυρώνονται πολλές πτήσεις της. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες έχουν ακυρωθεί οι πτήσεις Ικαρία – Λήμνος – Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη, που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, αλλά και η αυριανή πτήση από την Κω με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του ethnos.gr, τουριστικοί πράκτορες είδαν στα συστήματα κρατήσεων, ότι οι πτήσεις της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας ‘κατέβηκαν’, δημιουργώντας την αναμενόμενη αναστάτωση και προβληματισμό.

«Μάθαμε ότι υπάρχει πρόβλημα, και ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνουν ανακοινώσεις» αναφέρουν στο ethnos.gr με έντονη αγωνία και προβληματισμό άνθρωποι του τουριστικού χώρου.

H εταιρία astrα airlines ιδρύθηκε το 2008, από τους Ιωάννη Ζλατάνη, ιδρυτή της Interaviator Ltd, και Αναστάσιο Ζηρίνη, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας. Η πρώτη πτήση πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου 2008 από τη Θεσσαλονίκη στη Ρόδο. Η Astra Airlines άρχισε να γίνεται γνωστή από το 2012 και έπειτα όταν ανέλαβε πέντε άγονες γραμμές και πτητικό έργο με Έλληνες του εξωτερικού από τη Ρωσία και την Ουκρανία, ενώ δημιούργησε και μια επιπλέον βάση στην Αθήνα για το δρομολόγιο Αθήνα - Σητεία και σταδιακά άρχισε να επεκτείνει τα δρομολόγιά της από Θεσσαλονίκη προς Σάμο, Καλαμάτα και Κέρκυρα και  πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς τα ελληνικά νησιά ανάμεσά τους και η Κως.

Η εταιρεία εκτελεί πτήσεις από και προς τα ακόλουθα αεροδρόμια:

ΧώραΠόληICAOIATAΣημειώσεις
Flag of Greece.svg Ελλάδα Αθήνα LGAV ATH  
Χίος LGHI JKH  
Ηράκλειο LGIR HER  
Ικαρία LGIK JIK  
Καστορία LGKA KSO  
Κεφαλλονιά LGKF EFL από 7 Ιουνίου
Κως LGKO KGS  
Κοζάνη LGKZ KZI  
Λήμνος LGLM LXS  
Μύκονος LGMK JMK από 25 Απριλίου έως 29 Απριλίου
Μυτιλήνη LGMT MJT  
Πάρος LGPA PAS Θερινή περίοδος
Σάμος LGSM SMI  
Σαντορίνη LGSR JTR από 26 Απριλίου έως 29 Απριλίου
Θεσσαλονίκη LGTS SKG

ADVERTORIALS