Ρόδος: Εμπρησμός αυτοκινήτων στελέχους της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου

Ρόδος: Εμπρησμός αυτοκινήτων στελέχους της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες τα ξημερώματα, έρευνα του ανακριτικού τμήματος της ΠΥ Ρόδου για τον εντοπισμό και την σύλληψη άγνωστου επί του παρόντος δράστη, μαφιόζικου εμπρησμού οχημάτων στελέχους της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου.

Πιο συγκεκριμένα την 03.16 ώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης προκλήθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο μάρκας Audi ιδιοκτησίας επιτελούς της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο έναντι της οικίας του, στην οδό Αισχύνης στο Ροδίνι.
Η φωτιά επεκτάθηκε σε αυτοκίνητο μάρκας Suzuki ιδιοκτησίας της πεθεράς του, που ήταν και η πρώτη που αντιλήφθηκε το συμβάν και έσπευσε με τον σύζυγό της για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Τα δύο οχήματα κάηκαν ολοσχερώς, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο της συζύγου του «στόχου» του εμπρηστή, μάρκας Μercedes.
Ο πανικός που σημειώθηκε ήταν πρωτοφανής, ενώ τα ψυχικά τραύματα και ο φόβος των παιδιών του δημοσίου υπαλλήλου δύσκολα περιγράφεται.
Ο δημόσιος υπάλληλος προσπαθούσε να διασώσει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο του ειδικά μηχανήματα gps που είχε στο χώρο αποσκευών και ταυτόχρονα φοβόταν για τυχόν επίθεση του μανιακού που προκάλεσε την πυρκαγιά.

Η ακριβής αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη και ερευνάται από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, ωστόσο είναι πολλές οι ενδείξεις που κάνουν λόγο για εμπρησμό και γι' αυτό ενεπλάκη στις έρευνες και η Ασφάλεια.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr οι υποψίες στρέφονται κατά συγκεκριμένου ατόμου το οποίο σύμφωνα με δύο υπαλλήλους της ίδιας υπηρεσίας παρακολουθούσε το θύμα τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή πρόστιμο που του επέβαλε μετά από έλεγχο.

Πρόκειται για την δεύτερη απόπειρα δολιοφθοράς στην υπηρεσία. Αγνωστος δράστης είχε ξηλώσει σωλήνα νερού και τον είχε βάλει στον υποσταθμό υψηλής τάσης, που βρίσκεται στον χώρο στάθμευσης της υπηρεσίας.

πληροφορίες από dimokratiki.gr

ADVERTORIALS