Επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς 59χρονου Γερμανού που τραυματίστηκε στην περιοχή Συκάτης Καλύμνου.

Επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς 59χρονου Γερμανού που τραυματίστηκε στην περιοχή Συκάτης Καλύμνου.

Επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς 59χρονου Γερμανού που τραυματίστηκε στην περιοχή Συκάτης σήμερα απόγευμα Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019

Είναι το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό τις τελευταίες 4ημέρες που χρειάστηκε η επέμβαση για τον εντοπισμό και τη διάσωση ατόμων που είτε έχασαν το προσανατολισμό τους, είτε τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα, ο Διοικητής του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Καλύμνου ενημερώθηκε μέσω του 112 του διεθνούς αριθμού έκτακτης ανάγκης, ότι 59χρονος Γερμανός που με τη σύζυγο του βρισκόταν στην περιοχή Συκάτης τραυματίστηκε στο πόδι από πτώση.

Άμεσα συγκροτήθηκε Ομάδα από 3 στελέχη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού και 5 μέλη της Ομάδας Διάσωσης η οποία έφτασε στην περιοχή από ξηράς.

Από την Ομάδα εντοπίστηκε ο 59χρονος Γερμανός στον οποίο του παρείχαν τις Α΄Βοήθειες και τον τοποθέτησαν σε ειδικό φορείο.

Πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Καλύμνου κατέπλευσε στην περιοχή και παρέλαβε τον 59χρονο Γερμανό με προορισμό το λιμάνι Καλύμνου όπου τον ανέμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Φωτογραφία Στάθη Κλήμη

πηγή kalymnos-news.gr

ADVERTORIALS