Ο Βαγγέλης Τζόγιας για το δρόμο προς το Λύκειο Ζηπαρίου και τον Επαρχιακό - «χάος», «αχταρμάς», «τρέλλα»

Ο Βαγγέλης Τζόγιας για το δρόμο προς το Λύκειο Ζηπαρίου και τον Επαρχιακό - «χάος», «αχταρμάς», «τρέλλα»

Αγαπητοί φίλοι,

σήμερα, δύο στελέχη της Κίνησης Πολιτών για τα τροχαία στάθηκαν πρωί πρωί στη στροφή του Αϊ Γιάννη, στο 7ο χλμ που οδηγεί στο νέο λύκειο Ζηπαρίου.

Οι λέξεις «χάος», «αχταρμάς», «τρέλλα», «λωλάγρα» είναι πολύ απλά ήπιες για να περιγράψουν τα απερίγραπτα.

Δε θα σταθούμε στα σήματα, ούτε στη διαγράμμιση. Δε θα μιλήσουμε για το πώς μπαίνουν αριστερά, όσοι κατεβαίνουν από Ζηπάρι/Πυλί. Δε θα μιλήσουμε για το πώς στρίβουν από την πόλη, όσοι βγαίνουν από τον Αϊ Γιάννη. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι η άμεση λύση του προβλήματος, πριν γίνει το κακό.

Στις συναντήσεις μας με τα πολιτικά πρόσωπα-νυν και πρώην-όλοι σας, μηδενός εξαιρουμένου, δηλώσατε στήριξη στο νέο σύλλογο. Τι σημαίνει, άραγε, στήριξη στους πολίτες, αν δε λύνονται τα αυτονόητα; Τι σημαίνει, άραγε, σε στηρίζω αν δε σου λύνω τα κακώς κείμενα;

Φίλοι πολιτικοί, αυτού του τόπου, μη μας κάνετε να πιστέψουμε, πως αλλάζουν μόνο τα πολιτικά πρόσωπα, όταν το σύστημα, τοπικά, δεν αλλάζει. Θυμηθείτε εκείνο το στίχο «όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν». Η απορία μας παραμένει και θέλουμε απάντηση: «Ποιός από όλους τους παλιούς και νέους δημάρχους, επάρχους, περιφερειάρχες, δεν ήξερε πως θα λειτουργήσει το νέο λύκειο; Χρειάζεται άραγε τόση σοφία, ώστε να ρυθμιστεί το κυκλοφοριακό έγκαιρα; Ο εργολάβος των διαγραμμίσεων μας το δήλωσε ξεκάθαρα: τρία χρόνια τώρα, οι διαγραμμίσεις είναι καρμπόν. Άρα, καμμιά τεχνική υπηρεσία δεν έκανε τον κόπο να αποτυπώσει τις όποιες αλλαγές. Όχι, πως δεν υπάρχουν άλλα στραβά, αλλά αυτό του Αϊ Γιάννη, βγάζει μάτι.

Φίλε έπαρχε, μέσω των τεχνικών υπηρεσιών σας, δώστε λύση άμεσα στο σοβαρό αυτό πρόβλημα του επαρχιακού δρόμου. Είμαστε πάντα στη δική σας διάθεσή και στων τεχνικών για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια.

Φίλε δήμαρχε κι έπαρχε, τις ηλικίες των παιδιών ενός λυκείου τις γνωρίζετε. Φανταστείτε απλά τι μαθήματα παίρνουν αυτά τα παιδιά και πόσο υπεύθυνα θα οδηγούν αύριο, βιώνοντας όλη αυτή την τραγική κατάσταση κάθε ημέρα. Αν θέλετε λοιπόν, κάτι να αλλάξει στη μικρή μας κοινωνία, ξεκινήστε από τα σχολεία. Τα παιδιά είναι το μέλλον κάθε τόπου. Δώστε τους τα καλύτερα.

Βαγγέλης Τζόγιας

Τηλ/νο επικοινωνίας: 697 740 6672  

ADVERTORIALS