Συνεδριάζει το Δ.Σ. του ΔΟΠΑΒΣ την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου - Δείτε τα θέματα

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του ΔΟΠΑΒΣ την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου - Δείτε τα θέματα

                                

            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

 

Παρακαλούμε να παρευρεθείτε στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Αθλητικού Πολύκεντρου Δήμου Κω (Άγιος Ελευθέριος) με το παρακάτω θέμα:

  • Εξουσιοδότηση Δ.Σ. για την υπογραφή των οικονομικών εγγράφων ή παραστατικών του Δημοτικού Οργανισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω.
  • Αναμόρφωση (3η) Προϋπολογισμού Εσόδων - Εξόδων του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω οικονομικού έτους 2019.
  • Αποδοχή δωρεάς βιβλίων και επίπλου βιβλιοθήκης κατόπιν αιτήματος της κ. Μαρίας Βασιλειάδου.
  • Έγκριση 2ου πρωτοκόλλου εκτέλεσης καλής εργασίας για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη για τις ανάγκες των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω «ΘΕΡΙΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ 2019» της εταιρείας «ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ», βάσει της υπ’ αριθμόν 1997/02-07-2019 σύμβασης.
  • Έγκριση 2ου – 5ου πρωτοκόλλου εκτέλεσης καλής εργασίας για τις υπηρεσίες ενοικίασης και τοποθέτησης εξέδρας για τις ανάγκες των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω «ΘΕΡΙΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ 2019» της εταιρείας «ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ», βάσει της υπ’ αρ. 1994/02-07-2019 σύμβασης.
  • Έγκριση 1ου – 9ου πρωτοκόλλου εκτέλεσης καλής εργασίας και πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για τις υπηρεσίες διαμονής και διατροφής καλλιτεχνικών σχημάτων και αθλητών για τις ανάγκες των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω της εταιρείας «Γ. ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ &ΥΙΟΙ Α.Ε.», βάσει της υπ’ αρ. 1982/02-07-2019 σύμβασης.
  • Έγκριση 1ου πρωτοκόλλου εκτέλεσης καλής εργασίας και πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για τις υπηρεσίες καθαρισμού των στολών των Φιλαρμονικών ορχηστρών του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω της εταιρείας «ΑΡΑΠΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ», βάσει της υπ’ αρ.1866/20-06-2019 σύμβασης.
  • Έγκριση 1ου πρωτοκόλλου εκτέλεσης καλής εργασίας και πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για τη διοργάνωση της θεατρικής παράστασης με τίτλο «Τα τετράδια της Ανζελ Κουρτιάν» και της μουσικής παράστασης με τίτλο β) «Οι Στοιχειωμένοι» στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΘΕΡΙΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ 2019» του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω της εταιρείας «ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΝ», βάσει της υπ΄αρ. 2132/16-07-2019 σύμβασης.
  • Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για τη διοργάνωση της συναυλίας με τις Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά με τίτλο «ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΘΕΡΙΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ 2019» του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω της εταιρείας «ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ», βάσει της υπ΄αρ. 2331/7-8-2019 σύμβασης.
  • Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για τη διοργάνωση προβολής ταινιών του ΙΔΙΣΜΕ στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΘΕΡΙΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ 2019» του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ», βάσει της υπ΄ αρ. 2285/01-08-2019 σύμβασης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού

Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω,

 

Χαζτηχριστοφής Παναγιώτης

ADVERTORIALS