Εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Κω, για να τιμήσει ιατρούς που επί σειρά ετών προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην Κω

Κοινωνια Πέμπτη, 3η Οκτωβρίου 2019
3fe23779fcc9ed73f373c4b37fef0519.jpg
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩ
Πρόσκληση
Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κω θέλοντας να τιμήσει συναδέλφους που επί σειρά ετών προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην Κω, σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ιστορικού Και Λαογραφικού Μουσείου Κω, πρώην «ΧΑΝΙ» το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:30.
Σε αυτή την πρώτη εκδήλωση θα τιμηθούν, κατά χρονολογική σειρά, οι παλαίμαχοι ιατροί Νικολής Χαράλαμπος, Χατζηστέργος Θεόφιλος, Παπαχρήστος Μύρος και Κιάρης Χαράλαμπος.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-05-112058.png
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ενισχύεται η αστυνόμευση σε Ρόδο και Κω - Νέο προσωπικό σε συνοριοφύλακες στα αεροδρόμια»

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.

stighmiotipo-othonis-2025-07-05-125950.png
Προβολή ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση, στο κανάλι της Βουλής, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Σάββατο, 5 Ιουλίου 10:58ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency