ΕΣΠΑ για εγκατάσταση συστημάτων επικοινωνιών στο αεροδρόμιο της Κω και της Ρόδου

ΕΣΠΑ για εγκατάσταση συστημάτων επικοινωνιών στο αεροδρόμιο της Κω και της Ρόδου

Εγκατάσταση συστημάτων επικοινωνιών και καταγραφής φωνής για την εξυπηρέτηση των αναγκών των υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε η εγκατάσταση συστημάτων επικοινωνιών και καταγραφής φωνής (VCRS) για την εξυπηρέτηση των αναγκών των υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας (ATS) σε 5 διεθνείς αερολιμένες Κέρκυρας, Ρόδου, Κω, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και σε 13 περιφερειακούς αερολιμένες Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Λήμνου, Σάμου, Χίου, Ακτίου, Ιωαννίνων, Σκιάθου, Μήλου, Καρπάθου, Πάρου, Καλαμάτας, Σητείας καθώς και στο Κέντρο Ελέγχων Δοκιμών (ΚΗΕΜΣ) της ΥΠΑ. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτό αναφέρει σχετική απόφαση που υπογράφει η ειδική γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), το Ταμείο Συνοχής και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκη Δανδόλου και δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής και η δημόσια δαπάνη που προτείνεται για εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται σε 11.749.000 ευρώ. Η ημερομηνία έναρξης της πράξης ορίζεται η 25 Μαΐου 2020 και η ημερομηνία λήξης της πράξης ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου 2023.

Το σύνολο των παραδοτέων προκύπτει από την απαίτηση διπλών συστημάτων καταγραφής φωνής για τα πέντε μεγάλα αεροδρόμια, σε παράλληλη λειτουργία, για επίτευξη πλήρους πλεονασμού (full redundancy).

ADVERTORIALS