Σύλλογος Γυναικών Πυλίου ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ : Η παράδοση της ανακαινισμένης Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής του ΓΝ-ΚΥ Κω - Ευχαριστήρια

Σύλλογος Γυναικών Πυλίου ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ : Η παράδοση της ανακαινισμένης Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής του ΓΝ-ΚΥ Κω   - Ευχαριστήρια

Την χρονιά που μας πέρασε σας ζητήσαμε να μας στηρίξετε με την παρουσία σας και την οικονομική σας ενίσχυση στις εκδηλώσεις μας προκειμένου τα έσοδα των εκδηλώσεων να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να παραδώσει επίσημα πλέον την ανακατασκευασμένη – ανακαινισμένη Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου μας, ένα έργο που βοήθησε στην αλλαγή και την βελτίωση της κλινικής και για το οποίο αισθανόμαστε υπερήφανοι.

Το κόστος του έργου ανέρχεται στο ποσό των 4.874 ευρώ , εδώ οφείλουμε να τονίσουμε ότι χωρίς τις δωρεές το ποσό θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν με κάθε τρόπο είτε με δωρεάν εργασία είτε με δωρεάν υλικά, ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς:

  • Χρύσης Σταμάτης – Ηλεκτρολόγος
  • Τάλλαρος Δημήτρης – Ψυκτικός
  • Τρουμούλης Αντώνης του Μιχαήλ – Γυψοσανίδες
  • Κατσιάνης Μανώλης – Πλακατζής
  • Πετρής Πέτρος – Μάρμαρα
  • Σπύρου Γεώργιος – Ειδή Υγιεινής
  • Κούμπα Μαρία Ειδή Υγιεινής
  • Θεοδωρέλη Στεργία – Δωρεά Χρημάτων για αγορά υλικών
  • Θεοδωρέλης Στέφανος – Δωρεά Χρωμάτων
  • Τσιούρη Χρυσή Καθηγήτρια – Αγιογράφος ζωγράφισε τον πίνακα με θέμα μητέρα και παιδί που διακοσμεί τον εσωτερικό διάδρομο της κλινικής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας, κ Γεωργαντή για την συνεργασία του καθώς και την κ .Ευδοκία Πολίτου προϊσταμένη της μαιευτικής κλινικής και όλες τις μαίες για την φιλοξενία, την υπομονή και την βοήθεια τους και πάνω από όλα για την συνεργασία τους μαζί μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζεται οικονομικά και ηθικά ούτω σώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας την βοήθεια μας και κατά επέκταση στην κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία αγάπη και πολλά χαμογέλα.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Πυλίου

Με τιμή η πρόεδρος

Κάννη Καλλιόπη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΥΛΙΟΥ

Η ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ

Κως 18 Δεκεμβρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στον Σύλλογο Γυναικών Πυλίου «ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ»

Θέμα: «Ολοκλήρωση βελτιωτικών παρεμβάσεων και ανακαίνισης της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής του ΓΝ-ΚΥ Κω |ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» από τον Σύλλογο Γυναικών Πυλίου ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ»

Το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν σε βελτιωτικές παρεμβάσεις και ανακαίνιση της Γυναικολογικής-Μαιευτικής κλινικής που υλοποιήθηκαν από τον Σύλλογο Γυναικών Πυλίου «ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ». Ο ανακαινισμένος χώρος παραδόθηκε σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Πυλίου «ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ». Η παραλαβή των εργασιών έγινε από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή ενώ ακολούθησε σεμνή τελετή στην οποία συμμετείχαν το σύνολο του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής, ο Συντονιστής Διευθυντής της κλινικής κ. Ιωάννης Κοτσίδας, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας κα. Διονυσία Διονυσοπούλου, η Τομεάρχης του Χειρουργικού Τομέα κα. Έλλη Καρανίκα και η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα. Όλγα Ιωαννίδου. Πιο συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν οι εξής βελτιωτικές παρεμβάσεις:

  • Μεταφορά του γραφείου Μαιών εντός της κλινικής.
  • Εγκατάσταση αυτόματης πόρτας ασφαλείας για τον έλεγχο της εισόδου και εξόδου στους θαλάμους νοσηλείας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην μέγιστη δυνατή ασφάλεια και στον καλύτερο δυνατό έλεγχο του επισκεπτηρίου.
  • Εκτεταμένες ξυλουργικές εργασίες που περιλαμβάνουν την κατασκευή αποθηκευτικού χώρου για την τοποθέτηση του υγειονομικού υλικού, ντουλάπες για τα αποδυτήρια των Μαιών, κ.α.
  • Ανακατασκευή του μπάνιου στην αίθουσα τοκετών με αντικατάσταση του νιπτήρα και κατασκευή ντουλαπιών.
  • Ελαιοχρωματισμός του συνόλου των κοινόχρηστων χώρων και της πλειοψηφίας των θαλάμων της κλινικής.
  • Αισθητική αναβάθμιση του χώρου

Οι βελτιωτικές παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν αποτελούσαν αίτημα χρόνων Ιατρών και Μαιών της κλινικής και έχουν σαν αποτέλεσμα την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του χώρου που φιλοξενεί την Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική.

Το σύνολο των εργαζομένων και η διοίκηση του νοσοκομείου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Πυλίου «ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ» για την εξέχουσα πρωτοβουλία τους να αναλάβουν την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου. Το αποτέλεσμα μας γεμίζει όλους ικανοποίηση και χαρά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην Πρόεδρο κα. Καλλιόπη Κάννη για την ακούραστη προσφορά της καθόλη την διάρκεια των εργασιών και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ενδιαφέρθηκαν από την αρχή για την αναγκαιότητα υλοποίησης των βελτιωτικών παρεμβάσεων. Τέλος ευχαριστούμε θερμά το σύνολο των επιχειρηματιών που ενίσχυσαν τον σύλλογο για την υλοποίηση των εργασιών και τους κατοίκους της κοινότητας Πυλίου που στήριξαν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του συλλόγου που είχαν σκοπό την ενίσχυση του νοσοκομείου.

Ευχαριστίες επίσης αξίζουν στο σύνολο των εφημερευόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού για την υπομονή και συνεργασία που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια των εργασιών. Τέλος πρέπει να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας και τις καθαρίστριες του νοσοκομείου για την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλλαν.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

ADVERTORIALS