Ομολογία: Πετάξαμε ζωντανή στα βράχια την 21χρονη παρά τις ικεσίες της

Ομολογία: Πετάξαμε ζωντανή στα βράχια την 21χρονη παρά τις ικεσίες της
 
 Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί η ομολογία του 19χρονου αλλοδαπού για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.. Σύμφωνα με πληροφορίεςτου ΣΚΑΪ, οι δύο νεαροί δράστες πέταξαν το κορίτσι στα βράχια ενόσω ήταν ζωντανή, οπότε πνίγηκε.


Επιρρίπτοντας όλες τις ευθύνες στον 21χρονο φίλο του, ο 19χρονος υποστηρίζει ότι εκείνος δεν ήθελε να την πετάξουν στην θάλασσα, αλλά και ότι η Ελένη τους ικέτευε να την πάνε στο νοσοκομείο. «Εγώ δεν ήθελα να την “ξεφορτωθούμε” αλλά επέμενε ο άλλος» ισχυρίστηκε. 

Ο 19χρονος αναφέρει ότι με την κοπέλα διατηρούσε σχέσεις το τελευταίο διάστημα. «Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μού είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο», φέρεται να λέει στην ομολογία του ο 19χρονος.

Όπως υποστηρίζει εκεί «ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεψα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε»



Και συνεχίζει την ανατριχιαστική του εξιστόρηση: «μού είπε... Πάμε να το τελειώσουμε... Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους».

Στο πένθος έχει βυθιστεί την Τετάρτη όλο το Διδυμότειχο, γενέτειρα της 21χρονης Έλενης, όπου  στις 11 το πρωί η τοπική κοινωνία αποχαιρέτισε την αδικοχαμένη κοπέλα. 

Οι δύο νεαροί,ο 19χρονος αλλοδαπός και ο 21χρονος Ροδίτης, που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προσήχθησαν το πρωί στον εισαγγελέα Ρόδου και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν έως την Παρασκευή. O 21χρονος αρνείται τις κατηγορίες. 

  skaigr  

ADVERTORIALS