Ευχαριστήριο του, Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κω, για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Ευχαριστήριο του, Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κω, για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

                 

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ             ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

 

Αγαπητοί γονείς, καθηγητές, μαθητές,

Χάρη στη συμβολή σας και τη στήριξή σας ένα ακόμη Χριστουγεννιάτικο Παζάρι πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία! Ένα παζάρι που στέφθηκε με επιτυχία και κατακλύστηκε από μικρούς και μεγάλους, που απόλαυσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, λιχουδιές, και στήριξαν με τις αγορές τους τον πάγκο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας .

Σαν Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν δίπλα μας και σε αυτή την προσπάθεια.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν  από εσάς ξεχωριστά για την παρουσία, τη στήριξη  και την πολύτιμη βοήθειά σας . Τους γονείς και κηδεμόνες με τις προσφορές τους στον πάγκο μας, όλους όσους πέρασαν ψώνισαν και ανταλλάξαμε ευχές, τον διευθυντή του σχολείου κ.Π.Πηλιγκό, τον σύλλογο διδασκόντων για την συνεχή στήριξη, την επιχείρηση Mιχάλη Βασιλειάδη & Σια - ΑΒ Food Market  και τον ΔΟΠΑΒΣ για την άψογη συνεργασία.

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια δίνουμε κυρίως στα παιδιά μας, στους μαθητές του σχολείου μας, που έδειξαν συλλογικότητα και συνεργασία !

Σας περιμένουμε και στην επόμενή μας προσπάθεια!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΩ

                                       

 
 
ADVERTORIALS