Σοβαρές καταγγελίες για την πώληση του ακινήτου, όπου στεγάζεται το Blue Phoenix, στο Ναυτικό Όμιλο Κω από την Τρ. Πειραιώς στην εταιρεία Kos Riviera

Σοβαρές καταγγελίες για την πώληση του ακινήτου, όπου στεγάζεται το Blue Phoenix, στο Ναυτικό Όμιλο Κω από την Τρ. Πειραιώς στην εταιρεία Kos Riviera

 Ο κ. Νεαμονίτης έχει στη διάθεσή του, όπως ο ίδιος ανέφερε στο κανάλι  KONTRA και στην εκπομπή του βουλευτή και  δημοσιογράφου Νίκου Νικολόπουλου,  το πρωτόκολλο της αίτησης που κατέθεσε σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κω, με το οποίο προσέφερε αρχικά 1,2 εκ ευρώ και στη συνέχεια 1,5 εκατ. ευρώ στην τράπεζα για την αγορά της συγκεκριμένης έκτασης!

Καταγγελία έκανε στο κανάλι  KONTRA, για την πώληση του ακινήτου , όπου στεγάζεται το Blue Phoenix (έκτασης περίπου 700 τμ.), στον Ναυτικό Όμιλο Κω από την Τρ. Πειραιώς στην εταιρεία Kos Riviera, ο ιδιοκτήτης του  Blue Phoenix(στην ακτή Ζουρούδη στην Κω), Δημήτρης Νεαμονίτης.   

 Ειδικότερα, ο κ. Νεαμονίτης κατήγγειλε ότι ο ίδιος είχε δώσει γραπτή προσφορά για τη συγκεκριμένη  έκταση το 2015, προσφέροντας το ποσό του 1,2 εκατ, ευρώ χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση από την τράπεζα. Το 2016 ο επιχειρηματίας επανήλθε με νέα προσφορά,αυτή τη φορά ύψους, 1,5 εκ. ευρώ χωρίς πάλι να λάβει κάποια απάντηση. Τελικά όπως ο ίδιος καταγγέλει στην εκπομπή το ακίνητο παραχωρήθηκε μόλις 151.000 ευρώ από την τράπεζα (το 2017-2018) επιφέροντας ζημία στο δημόσιο, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος είχε καταθέσει προσφορές πολύ μεγαλύτερες .

Αξίζει να σημειωθεί, όπως δήλωσε ο κ. Νεαμονίτης, ότι έχει στα χέρια του έγγραφα που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του! 

 Δείτε παρακάτω το βίντεο

 Screenshot 20181119 140055 YouTube

ADVERTORIALS