Θέμης Καλαμάτας: Δεν θα παραδώσουμε τον Αγώνα μας στους πολέμιους του Συνδικαλισμού

Θέμης Καλαμάτας: Δεν θα παραδώσουμε τον Αγώνα μας στους πολέμιους του Συνδικαλισμού
Ο παραλογισμός σε όλο το μεγαλείο του ψάχνει έδαφος στα αβαθή ύδατα του Νοτίου Αιγαίου. Οι πολέμιοι του Συνδικαλισμού και του Αγώνα μας έγιναν αίφνης κήνσορες και θεράποντες της Συνδικαλιστικής Ιδέας ( έννοιας άγνωστης για τους ιδίους) παραβιάζοντας κάθε ηθικό φραγμό προκειμένου να σφετεριστούν την Δημιουργία μας ήτοι την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας του Νοτίου Αιγαίου. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς αγωνιστική διάθεση, χωρίς γνώση των πραγμάτων, χωρίς το ηθικό ανάστημα που αρμόζει στους Αγωνιστές. Και δεν μιλάμε για το σύνολο των Αξιωματικών που απαρτίζουν το έτερο ψηφοδέλτιο. Σαφώς υπάρχουν εντός αυτού άξιοι φίλοι και υπηρεσιακοί συνεργάτες με αρκετούς  απ τους οποίους ζήσαμε μεγάλες ή μικρότερες Υπηρεσιακές επιτυχίες και την χαρά της φιλίας και της παρέας πράγμα το οποίο θα συνεχιστεί τουλάχιστον απ την πλευρά μας και θα συνεργαστούμε μαζί τους στο νέο Δ. Σ που θα προκύψει από τις Εκλογές της 24ης Νοεμβρίου 2018.
Δύο έως τρεις όμως άνθρωποι που αναλογούν στον μ.ο του κάθε ανθρώπου που αγωνιζεται Δίκαιους Αγώνες,  βάλθηκαν από ζήλεια ή φθόνο κινούμενοι να πολεμήσουν την αρετή και την προσπάθεια παρουσιάζοντας υποτίθεται κάτι νέο αν και  όλοι γνωρίζουμε ότι είναι παλαιό και σκουριασμένο μιας και δοκιμάστηκαν στον Συνδικαλισμό και απέτυχαν παταγωδώς την ακριβώς προηγούμενη τριετία απ την δική μας.
Έτσι είναι όμως η ζωή. Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
Εμείς όμως είμαστε εδώ. Όχι μόνο για να υπερασπίσουμε το έργο μας αλλά να το μεγαλώσουμε και να το αναπτύξουμε απαλλαγμένοι από κάθε κακό οιωνό που εμποδίζει τα καράβια της ελπίδας να ταξιδέψουν στο Αιγαίο.
 Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, παλαιοί και νεώτεροι,  σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Νοτίου Αιγαίου μόνο εσύ  έχεις την δύναμη στα χέρια σου. Εσύ που γνωρίζεις τον Αγώνα μας όταν αυτοί ήταν κρυμμένοι και γυάλιζαν τ αστέρια τους αντι να σου σταθούν στα προβλήματα σου και στις αγωνίες σου. Δώσε μας την ψήφο σου για να σου την επιστρέψουμε χαρίζοντάς σου τον ΑΓΏΝΑ μας.
Θέμης Ι. Καλαμάτας
Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου και Υποψήφιος με τον Συνδυασμό ΑΞΙΝΑ-Σ.
 
 
ADVERTORIALS