«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»:  Δημογραφικό η μεγάλη εθνική απειλή

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»:  Δημογραφικό η μεγάλη εθνική απειλή

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 

  • ·Να «σβήσουμε» εμείς αυτούς που μας οδηγούν στον αφανισμό, πριν σβήσει η Ελλάδα

 

Πέρα από τη μεγάλη και άδικη απώλεια ανθρωπίνων ζωών, ιδίως τα τελευταία χρόνια, αυτοκτονίες, ληστείες μετά φόνου, πλημμύρες στη Μάνδρα και ιδίως, πρόσφατα στις φωτιές της Ανατολικής Αττικής, που προκάλεσαν μεγάλο πόνο και θλίψη σε όλους μας, με πολύ μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε τη δημογραφική κατάρρευση της Πατρίδας μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεγείρουμε και αφυπνίσουμε την κοινωνία για να καταστούν γνωστές οι τραγικές και επικίνδυνες συνέπειες από τη σταδιακή συρρίκνωση του γηγενούς πληθυσμού  της χώρας, η οποία συνιστά τη μεγαλύτερη Εθνική απειλή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της  ΕΛΣΤΑΤ το 2017 είχαμε μείωση του πληθυσμού μας κατά 34.000 περίπου (οι γεννήσεις ανήλθαν στις 88.132, ενώ οι θάνατοι στους 123.079!), που έφτασε στα 10.738.000. Κατά την περίοδο δε 2011-17 ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 335.000!! Δηλαδή, χάθηκαν μία Πάτρα και ένα Ηράκλειο μαζί!!

Παρά τις διαχρονικές  υποσχέσεις των κυβερνήσεων, που το μόνο που τους ενδιαφέρει  είναι οι επόμενες εκλογές και η καρέκλα τους, όχι μόνο δεν ελήφθηκε κανένα θετικό μέτρο, αλλά αντίθετα χαράχτηκε και εφαρμόστηκε μια εξοντωτική πολιτική, εναντίον της πολύτεκνης οικογένειας, τον καλύτερο αιμοδότη της κοινωνίας!

Ενώ η οικονομική κρίση έχει πλήξει και πλήττει περισσότερο από κάθε άλλη κοινωνική τάξη τους πολύτεκνους, είχαμε την περικοπή (ή την κατάργηση) των ελαχίστων επιδομάτων τους και άλλων «προνομίων». Φτάσαμε δε στο σημείο τα παιδιά των προσφύγων-μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα να πριμοδοτούνται με 240ευρώ το μήνα, ενώ τα ελληνόπουλα να θεωρούνται για την Εφορία «τεκμήρια» και να ….φορολογούνται! Και ενώ σβήνουμε σαν έθνος, εξαιτίας και της φτωχοποίησης των Ελλήνων, δυστυχώς, οι εκτρώσεις έχουν φθάσει και ίσως ξεπερνούν τις 400.000!!! ’Έτσι, προωθείται η πληθυσμιακή αλλαγή, ώστε οι Έλληνες να αποτελούν σε μερικά χρόνια μειονότητα στην χώρα.  Διακαής πόθος του μεγάλου αφεντικού Σόρρος, ο οποίος επιχορηγεί με πολλά εκατομμύρια όχι μόνο το σύνολο των ΜΚΟ αλλά, όπως διαφαίνεται, μετά και τα όσα ακολούθησαν της παραίτησης του κ. Κοτζιά, υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα, ακόμα και για την παράδοση της Μακεδονίας μας!

Αν τώρα στον δημογραφικό κατήφορο συνυπολογίσουμε και την αιμορραγία της μετανάστευσης των νέων μας, τότε γίνεται ολοφάνερο ότι η Ελλάδα σβήνει. Εκτός αν «σβήσουμε» εμείς εκείνους που μας οδηγούν στον αφανισμό, αφήνοντας τους πολίτες απροστάτευτους.

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΞΥΠΝΉΣΤΕ! Οι εξελίξεις των τελευταίων 8 χρόνων με συνεχώς επιτεινόμενη και  επιδεινούμενη τη διαδικασία του εθνικού εξευτελισμού και της συντριβής του λαού μας, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι οι ξένοι δυνάστες με τους εθελόδουλους συνεργάτες τους στην Ελλάδα, οργανωμένα και με σατανική μεθοδεία, αποσκοπούν στη συντριβή μας και στο να δημιουργήσουν στη θέση της χώρας, χώρο για την υλοποίηση των αδίστακτων οικονομικών και γεωπολιτικών τους σχεδίων!

Ο λαός σύμφωνα και με το «δόγμα του σοκ» της Ναόμι Κλάιν μπορεί να είναι πεσμένος στο καναβάτσο από τα κτηνώδη, κεραυνοβόλα ύπουλα χτυπήματα, όμως δεν έχει πει την τελευταία λέξη. Και…! Υπάρχουν και τα ιστορικά παράδοξα, υπάρχει και το «σιδερένιο» χέρι του Θεού. Αυτό το τελευταίο είμαστε βέβαιοι μπορεί να ανορθώσει «τας παρειμένας χείρας και τα παραλελυμένα γόνατα»  συνεργούντων ημών. Ψυχή μου, μη λυγίζεις!

ADVERTORIALS