Νέο μέλος της Λέσχη Lions Κω ο κ. Γιώργος Σεγραίδος

Νέο μέλος της Λέσχη  Lions Κω ο κ. Γιώργος Σεγραίδος

Την λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης» επισκέφτηκε εχθές ο Κυβερνήτης του Θ117Α Κωνσταντίνος Λυμπέρης συνοδευόμενος από την Α’ Αντικυβερνήτη  του Θ117Α Έφη Νικολαϊδου και την  Ταμία του Πολλαπλού Θ117 Μαίρη Ταξιάρχου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στον πολύ όμορφο χώρο συσκέψεων του ξενοδοχείου «City Blue Lagoon Hotel» κατά την διάρκειά της έγινε και η εισδοχή του νέου μέλους της λέσχη μας κυρίου Γιώργου Σεγραίδου με ανάδοχο την Πρόεδρο Περιοχής Ι του Θ117Α Μαρία Πολίτου, την τελετή εισδοχής πραγματοποίησε ο Κυβερνήτης. Στο νέο μέλος της λέσχης μας ευχόμαστε να είναι δημιουργικός και δραστήριος!

Στη συνέχεια ο Κυβερνήτης απένειμε τιμητικά βραβεία των Διεθνών Lions για την προσφορά τους στον λαϊονισμό στις κυρίες Στάσα Ντεμπιντόντη για την 25ετή προσφορά της και στην κυρία Σμάρω Παρισίδου για την 10ετή προσφορά της. Τιμητικό βραβείο έλαβε και ο κύριος Σωτήρης Βασιλειάδης για τα 25 χρόνια προσφοράς του. Να ευχηθούμε σε όλους τους να είναι γεροί και να συνεχίσουν να προσφέρουν στον λαϊονισμό για πολλά χρόνια ακόμα!

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσημο δείπνο στο οποίο παρέστη ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης.

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου «City Blue Lagoon Hotel» για την άψογη εξυπηρέτηση και ζεστή φιλοξενία.

       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                             

  1.   L. Φλάσκου Βίκυ                                      L. Φλωροπούλου Αρετή
ADVERTORIALS