Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018 - Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Κονίτσης στην Κω

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018 - Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Κονίτσης στην Κω

Πανελλαδικός

Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018

“ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Θεμέλιο Ζωής”

 

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό. Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας από τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες υποστήριξης που είναι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.

Για την ΚΩ την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος για 4η χρονιά η

«ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης  Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας»

(https://www.facebook.com/groups/dodekanese/),

και σας προσκαλεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΙΤΣΗΣ! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδιά που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!

ΣΚΟΠΟΣ της εκδήλωσης - γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.

Η επιθυμία των μητέρων για επιστροφή στον θηλασμό, παράλληλα με το πλήθος των δυσκολιών από εξωγενείς συνήθως παράγοντες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, γέννησε την ανάγκη δημιουργίας των τοπικών εθελοντικών υποστηρικτικών ομάδων θηλασμού. Στις ομάδες αυτές μητέρες βοηθούν άλλες μητέρες να μάθουν την μητρική τέχνη του θηλασμού, μοιράζονται τις γνώσεις, τις εμπειρίες,τις αγωνίες τους, αλληλοϋποστηρίζονται, παίρνουν δύναμη και κουράγιο.

Η εκδήλωση του Ταυτόχρονου Θηλασμού, αποτελεί επιπλέον και μια διαμαρτυρία για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ των παιδιών μας στο δημόσιο θηλασμό. Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε το επιθυμούν, ΕΛΕΥΘΕΡΑ κι ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ!! Ο δημόσιος θηλασμός για μια μητέρα και το παιδί της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!

Η εκδήλωση δεν αφορά μόνο θηλάζουσες μητέρες! Η εκδήλωση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό σας περιμένουμε και φέτος ΟΛΟΥΣ –θηλάζουσες, μαμάδες, μέλλουσες μητέρες, φίλους και συγγενείς που επιθυμούν να ενημερωθούν για να στηρίξουν κάποιον δικό τους!!

Στην εκδήλωση θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα ανταλλάξουμε εμπειρίες, θα γνωριστούμε από κοντά και σας περιμένουν… ωραίες εκπλήξεις!

  • Ø Πληροφορίες για την εκδήλωση στην Κω

 https://www.facebook.com/events/2198617840361965/

Υπεύθυνες για την Κω

Ειρήνη Καλαϊτζίδου

Βαγγελίτσα Χατζηκαλύμνιου

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ADVERTORIALS