ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ψάχνουμε έναν Λευτέρη...που να τα πηγαίνει καλά με τη Δημοτική Αρχή, βρε παιδιά!

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο

Κοινωνια Κυριακή, 22η Ιουλίου 2018
986d1997fe0d7b30b2497acc68e476c7.jpg

Τελειωμό δεν έχουν οι τραγωδίες της ασφάλτου στη Ρόδο.

Σήμερα το πρωί, στις Φάνες, ένας ακόμα συμπολίτης μας, που κινούνταν με δίκυκλο μοτοποδήλατο από τα Καλαβάρδα προς τις Φάνες, έχασε τη ζωή του.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές, το δίκυκλο συγκρούστηκε με διερχόμενο από την αντίθετη κατεύθυνση αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ηλικίας 67 ετών, να βρει τραγικό θάνατο.

Τα αίτια της νέας τραγωδίας αναζητά το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Ρόδου, μέσα από την έρευνα που ξεκίνησαν οι αρμόδιοι αξιωματικοί.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είναι ο τρίτος θάνατος που καταγράφεται σε τροχαία δυστυχήματα στο νησί Ρόδου.

rodiaki.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-03-200817.png
ΑΑΔΕ: Μειώνεται σε έως 5% η παρακράτηση στην ενημερότητα μεταβίβασης ακινήτου για χρέη σε αναστολή είσπραξης

Σε περίπτωση υποθήκης, λαμβάνεται υπόψη για τη μείωση της παρακράτησης το 80% της αντικειμενικής αξίας του προσφερόμενου ακινήτου.

stighmiotipo-othonis-2025-06-03-200615.png
stegasi.gov: Νέα πολιτική για το στεγαστικό, τι είναι η νέα πλατφόρμα που βγήκε στον αέρα και έχει προγράμματα για αγορά και ενοίκιο

Μητσοτάκης: Υπάρχει ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων από τα οποία μπορούν να ωφεληθούν οι πολίτες - Μιχαηλίδου: Επόμενη κίνηση η κοινωνική αντιπαροχή, ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με το εμβληματικό κτήριο της ΧΡΩΠΕΙ από το τέλος του καλοκαιριού.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
20 °C
Τετάρτη, 4 Ιουνίου 4:27ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency