Τραγικός θάνατος για 46χρονο άνδρα, την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 στις 6.00 το απόγευμα, όταν καταπλακώθηκε από τους τοίχους εξωτερικής τουαλέτας που κατέρρευσε .
Σύμφωνα με το kalymnos – news.gr ο 46χρονος βρισκόταν εντός εξωτερικής τουαλέτας που βρισκόταν πλησίον του σπιτιού του, στην περιοχή Αγίου Χαραλάμπους στη Χώρα Καλύμνου, όταν αυτή για άγνωστους λόγους κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε.
Ο 46χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Την υπόθεση διερευνά το ΑΤ Καλυμνίων.
Δείτε τις ανακοινώσεις του ΔΕΔΔΗΕ!
Δελτίο τύπου του Βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ Βασίλη Υψηλάντη.
Σε περίπτωση υποθήκης, λαμβάνεται υπόψη για τη μείωση της παρακράτησης το 80% της αντικειμενικής αξίας του προσφερόμενου ακινήτου.
Μητσοτάκης: Υπάρχει ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων από τα οποία μπορούν να ωφεληθούν οι πολίτες - Μιχαηλίδου: Επόμενη κίνηση η κοινωνική αντιπαροχή, ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με το εμβληματικό κτήριο της ΧΡΩΠΕΙ από το τέλος του καλοκαιριού.