Νεκρός εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ο Λοχαγός (ΠΖ) Ν.Κ., που αναζητούνταν από τις απογευματινές ώρες, στη βραχώδη περιοχή Πετριές, του χωριού Άγιοι Απόστολοι Εύβοιας, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ.
Ο 35χρονος Λοχαγός, που ανήκε στην 95η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) και υπηρετούσε στο νησί της Σύμης, φέρεται να έκανε ψαροντούφεκο, όταν χάθηκαν τα ίχνη του, το απόγευμα του Σαββάτου (14/07).
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Λοχαγός ο οποίος ήταν παντρεμένος βρισκόταν σε άδεια από την Υπηρεσία του.
Για τον εντοπισμό του διεξήχθη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) με την ενεργοποίηση ελικοπτέρου S-70B6 AEGEAN HAWK, ενώ σε ετοιμότητα επέμβασης βρίσκονταν και ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων.
Πηγή: newsbomb.gr
Δείτε τις ανακοινώσεις του ΔΕΔΔΗΕ!
Δελτίο τύπου του Βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ Βασίλη Υψηλάντη.
Σε περίπτωση υποθήκης, λαμβάνεται υπόψη για τη μείωση της παρακράτησης το 80% της αντικειμενικής αξίας του προσφερόμενου ακινήτου.
Μητσοτάκης: Υπάρχει ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων από τα οποία μπορούν να ωφεληθούν οι πολίτες - Μιχαηλίδου: Επόμενη κίνηση η κοινωνική αντιπαροχή, ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με το εμβληματικό κτήριο της ΧΡΩΠΕΙ από το τέλος του καλοκαιριού.