''Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα'', βροντοφώναξε η Κως. Μεγάλη η συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Κω. ΦΩΤΟ & BINTEO

''Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα'', βροντοφώναξε η Κως. Μεγάλη η συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Κω. ΦΩΤΟ & BINTEO

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και στην Κω το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Mε το πλήθος να στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα.

Αρχικά η συγκέντρωση ξεκίνησε από τον Ανδριάντα του Αρχιστράτηγου Θ.Κολοκοτρώνη , όπου τελέστηκε Τρισάγιο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου - Νισύρου, με την παρουσία κόσμου και αρχών, ενώ στη συνέχεια ο κόσμος συγκεντώθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας.

DSCN4285

DSCN4292

Στην Πλατεία Ελευθερίας υπήρξαν χαιρετισμοί από εκπρόσωπο της συντονιστικής Επιτροπής και των τοπικών αρχών ,ενώ ο καθηγητής κ. Δημ.Καραματζιάνης, εκ μέρους των Συλλόγων & Σωματείων εκφώνησε ομιλία για το κάλεσμα για την Μακεδονία.

Tο μήνυμα που θέλησαν να στείλουν από την Κω οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο, είναι ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι ιστορική, πολιτιστική κληρονομιά και δεν έχει δικαίωμα κανείς να το χαρίσει. Το θέμα είναι εθνικό και απαιτεί την ενότητα όλων των Ελλήνων, απέναντι στις ανιστόρητες και αλυτρωτικές βλέψεις των γειτόνων μας.

DSCN4334

DSCN4337

Αξίζει να σημειωθεί ότι την στιγμή που κάποιοι συμπολίτες μας από το πλήθος φώναξαν σύνθημα κατά των πολιτικών, ο Δήμαρχος Κω και κάποια από τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής αποχώρησαν από την εκδήλωση, σε αντίθεση με τον Έπαρχο Κω και άλλους πολιτικούς οι οποίοι παρέμειναν στο συλλαλητήριο.

Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ και βίντεο.

Σε λίγο περισσότερα βίντεο.

ADVERTORIALS