Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΦΕ Κω, ο διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών EUSO 2018

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΦΕ Κω, ο διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών EUSO 2018

Διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών EUSO 2018

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΦΕ Κω στην Ευαγγελίστρια η Α΄ Φάση του Διαγωνισμού Φυσικών Επιστημών EUSO 2018 για μαθητές των Λυκείων της Βορείου Δωδεκανήσου, που διοργανώνεται τα τελευταία τρία χρόνια από το ΕΚΦΕ Κω και το υπεύθυνο εκπαιδευτικό κ. Γιάννη Παπαδάκη.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 11 τριμελείς ομάδες μεταξύ των οποίων και δύο ομάδες από το σχολείο μας, 1ο ΓΕΛ Κω “Ιπποκράτειο”, οι οποίες διακρίθηκαν αποσπώντας τις υψηλότερες βαθμολογίες μεταξύ των υπολοίπων σχολείων και από τις οποίες η πρώτη θα συνεχίσει συμμετέχοντας στη Β΄ Φάση του Διαγωνισμού, που θα έχει Πανελλαδικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στα τέλη Ιανουαρίου 2018.

Τις δύο ομάδες των μαθητών μας, τις οποίες προετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Βασίλης Βαρσάμης (Φυσικός) και Φωτεινή Νταλαγιάννη (Βιολόγος) αποτελούσαν οι:

Παπαγεωργίου Βασίλης, Σάβιτς Γιάννα, Σκουρμαλλά Βάσια (1η Ομάδα) και Δικταπανίδης Παναγιώτης, Καμπούρης Απόλλων, Σταμάτης Χατζηπέτρος (2η Ομάδα).

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους και την επίδοσή τους και ευχόμαστε στην ομάδα, που θα μας εκπροσωπήσει στη Β΄ Φάση, καλή επιτυχία.

                                                                                       Ο Διευθυντής

                                                                                Χαρτοφίλης Γεώργιος

                                                                                  ΠΕ04.01 – Φυσικός 

ice screenshot 20171215 125129

ADVERTORIALS