Την Τετάρτη 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Καλύμνου μια εντυπωσιακή παρουσίαση πειραμάτων χημείας.
Η ομάδα παρουσίασης πειραμάτων του χημικού τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης αποτελούμενη από τον κ. Κουβαράκη Αντώνη, και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές κ. Ιωάννη Μεταξά και την κ. Καμέλα Μυρτολάρη παρουσίασαν πειράματα χημείας με ακροατήριο τους μαθητές της Β΄ Γυμνασίου των σχολείων της Καλύμνου.
Την επομένη 30 Μαρτίου 2017, η ίδια ομάδα παρουσίασε ξανά στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου της Κω, με ακροατήριο τους μαθητές της Β΄ Γυμνασίου των σχολείων της Κω.
Τις εκδηλώσεις πραγματοποίησε το ΕΚΦΕ Κω, σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (το τμήμα Δια Βίου Μάθησης) και τα Γυμνάσια της Καλύμνου και της Κω.
Η νέα απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ προβλέπει ότι οι σχετικές δηλώσεις θα μπορούν να υποβληθούν έως την 30/10/2026 χωρίς την επιβολή προστίμου, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει προηγηθεί δήλωση μεταβολής ΚΑΔ για την έδρα ή υποκατάστημα μετά την 1/3/2026