ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ: Μεθοδικά ετοιμάζουν την άλωση των νησιών του Αιγαίου

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ: Μεθοδικά ετοιμάζουν την άλωση των νησιών του Αιγαίου

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

· Με αφορμή την πρόσφατη εγκατάσταση (από ολλανδο-γερμανική εταιρεία-σύμπραξη) έξι ψηφιακών ωκεανογραφικών σταθμών ανάμεσα σε Λειψούς-Λέρο και Κάλυμνο

Ως γνωστό στο υποθαλάσσιο πλατώ ανάμεσα σε Σάμο και στην Κω και κυρίως ανάμεσα στην Καλόλιμνο και στα Ίμια υπάρχουν μεγάλες ποσότητες όσμιου, κόκκινου υδραργύρου, ιριδίου, χαλαζιακού μουζανίτη κ.α. τα οποία αυτά ορυκτά και μέταλλα (σπάνιες γαίες) χρησιμοποιούνται για πυρηνικές και διαστημικές εφαρμογές. Η «καρδιά» του πλατώ βρίσκεται ανάμεσα στο βόρειο τμήμα της Ψερίμου, στο ανατολικό της Καλύμνου, το νότιο της Καλολίμνου και στο δυτικό τμήμα των Ιμίων. Η περιοχή αυτή και όλος αυτός ο ανεκτίμητος πλούτος, ανήκει αυτή τη στιγμή, που γράφονται αυτές οι γραμμές (7/1/17) στην Ελλάδα.

Δύο είναι τα οπλικά συστήματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία τρέμουν οι Τούρκοι. Το πρώτο είναι τα αεροσκάφη MIRAGE 2000-5 με τους πυραύλους αυτόνομης καθοδήγησης SCALP και το δεύτερο είναι τα υποβρύχια μη πυρηνικής αναερόβιας πρόωσης TYPE 214 τα οποία επανειλημμένα σε διεθνείς ασκήσεις έχουν υπερισχύσει έναντι βρετανικών, αμερικανικών και γαλλικών υποβρυχίων. Λόγω της ύπαρξης αυτών των υποβρυχίων στο ελληνικό οπλοστάσιο, είναι αδύνατο από πλευράς των Τούρκων ο αποκλεισμός των νησιών μας από σκάφη επιφανείας του πολεμικού τους ναυτικού, αφού θα έχουν βυθιστεί προτού τα τελευταία προσεγγίσουν τα νησιά μας.

ΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Μήπως, το μεγάλο αυτό πρόβλημα για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ήρθε να λύσει (για την περιοχή Λειψών-Καλύμνου) στις 23/12/16 η σύμπραξη ολλανδικής (ολλανδοτουρκικής;) εταιρείας αγνώστου συνθέσεως και συμφερόντων, με το γερμανικό πανεπιστήμιο του Κίελου (όπου και ναυπηγήθηκαν τα ελληνικά υποβρύχια) και το «Ινστιτούτο Αρχιπελάγους» με την τοποθέτηση έξι (3 επιφάνειας και 3 βυθού) ψηφιακών ωκεανογραφικών σταθμών (πομπών-αναμεταδοτών); Μήπως, οι Τούρκοι έχουν πλέον «στο πιάτο» 24 ώρες το 24ωρο την περιοχή Λειψών-Καλύμνου και γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που κινούνται τα ελληνικά υποβρύχια στην εν λόγω περιοχή; Το εκπληκτικό είναι ότι αυτοί οι ψηφιακοί (κατασκοπευτικοί) ωκεανογραφικοί σταθμοί, στέλνουν σε ζωντανό χρόνο τα δεδομένα που λαμβάνουν πρώτα στην Ολλανδία, όπου λέγεται ότι έχουν πρόσβαση και Τούρκοι αξιωματικοί, ύστερα στο Κίελο και τέλος στο σταθμό των Λειψών! Όλες αυτές οι απροκάλυπτες κατασκοπευτικές κινήσεις εναντίον της Εθνικής Άμυνας, Εθνικής Ασφάλειας και του Εθνικού πλούτου της Ελλάδας έγιναν με το πρόσχημα της μελέτης της θαλάσσιας ρύπανσης, της ταχύτητας των υποβρυχίων ρευμάτων και των θαλασσίων οικοσυστημάτων...! Ακόμα πιο ανησυχητικό και επικίνδυνο είναι η πρόθεση για τοποθέτηση ανάλογων ψηφιακών σταθμών σε όλες τις ελληνικές θάλασσες. Επομένως τα υποβρύχιά μας θα είναι εξ αρχής άχρηστα και εξουδετερωμένα με κίνδυνο να χάσουμε πολλά από τα νησιά μας. Γι’αυτό και ο εξ απορρήτων σύμβουλος του Ερντογάν δημοσίευσε προσφάτως χάρτη με άπαντα τα Ελληνικά νησιά υπό τουρκική κατοχή;

Όλως τυχαίως, τρεις μόλις ημέρες μετά τη λειτουργία των ψηφιακών (κατασκοπευτικών) αυτών σταθμών, προσάραξε (26/12/16)! το σκάφος ειδικών ερευνών του τουρκικού πολεμικού ναυτικού «Alcatras» στη Λάμπη;

Με τα νησιά μας έμφορτα χιλιάδων τζιχαντιστών και τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ, αλλά και με τις κινήσεις των υποβρυχίων μας στην περιοχή Λειψών-Ιμίων γνωστές εκ των προτέρων (πλέον) στην τουρκική πλευρά, λόγω των έξι (μόνο;) ψηφιακών ωκεανογραφικών σταθμών παρακολούθησης (κατασκοπείας), μήπως οδεύουμε προς νέα Ίμια;

Εν ολίγοις οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί αλλά και Άγγλοι και Αμερικάνοι δεν μας κατασκοπεύουν μόνο από επάνω ( με δορυφόρους), πάνω στα νησιά μας (με τα δίκτυα συνταξιούχων κατασκόπων τους, που δουλεύουν για λογαριασμό και της Τουρκίας), αλλά μας παρακολουθούν πλέον και κάτω από τα νησιά μας (με τους κατασκοπευτικούς αυτούς ψηφιακούς ωκεανογραφικούς πομπούς-αναμεταδότες).

Ίσως γι’αυτό το λόγο η ξένη Μ.Κ.Ο με την επωνυμία «SAVE THE CHILDREN» ζητά μια τεράστια έκταση στην Κω για να εγκαταστήσει μόνιμα λαθρομετανάστες από 1/3/2017, οπότε λήγει και η συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2; Τότε που ο Ερντογάν και η ολλανδογερμανική Ε.Ε θα αρχίσουν να πλημμυρίζουν τα νησιά μας με χιλιάδες τζιχαντιστές και πράκτορες της ΜΙΤ, ώστε, σταδιακά, να αποσπάσουν από την Ελλάδα και να μοιραστούν αναμεταξύ τους τα νησιά μας και τον ενάλιο και επίγειο πλούτο τους, ο οποίος είναι ανυπολόγιστης αξίας (όσμιο, κόκκινος υδράργυρος, ιρίδιο, λουτέτσιο, πετρέλαιο, χρυσός). Ίσως ακόμα γι’αυτόν τον λόγο οι καταριανές και οι σαουδαραβικές τράπεζες, μαζί με το ίδρυμα SOROS έχουν αρχίσει να πιστώνουν με δισεκατομμύρια ευρώ τους τραπεζικούς λογαριασμούς των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, που βρίσκονται στην Ελλάδα με σκοπό να εποικιστεί από μουσουλμάνους και να επιβληθεί ο ισλαμοναζιστικός νόμος των τζιχαντιστών και των Γερμανών οικονομικών αποικιοκρατών!

Αλήθεια τι έκανε το υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής και το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όταν ετοποθετούντο οι εν λόγω (υπονομευτικοί για την Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια της Ελλάδος) ψηφιακοί ωκεανογραφικοί σταθμοί; Ή μήπως συναίνεσαν (και συναινούν) στο έγκλημα (προδοσία ) της αλώσεως της Ελλάδος; Οι πολιτικοί νάνοι στη χώρα μας, δεκαετίες τώρα δεν μπορούν να ορθώσουν ανάστημα και να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα και τα συμφέροντα της χώρας και του Λαού μας. Βολεμένοι στις καρέκλες και στις εκατοντάδες και σε πολλές περιπτώσεις εκατομμύρια καταθέσεων τους σε τράπεζες της χώρας και του εξωτερικού, εξαντλούνται σε κοκορομαχίες και ανούσιες αντεγκλήσεις παριστάνοντας τους σωτήρες, ενώ ξεπουλούν τη χώρα, αμειβόμενοι από τον ιδρώτα του φτωχοποιημένου, πολύπαθου ελληνικού λαού με χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα!

ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ

Η Ομάδα Πολιτών Κω «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» προτείνει: Άμεση διάλυση και κατάργηση των έξι κατασκοπευτικών πομπών πού λειτουργούν εναντίον των Εθνικών Συμφερόντων της χώρας μας. Αναζήτηση-επίρριψη ευθυνών και τιμωρία (παραδειγματική) των ενόχων, πριν είναι αργά για τα νησιά μας. Περαιτέρω εξάρθρωση των δικτύων συνταξιούχων αγγλογερμανολλανδών κατασκόπων στα νησιά μας! Άμεση απέλαση των ευρισκομένων στα νησιά μας μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Προπαρασκευή Παλλαϊκής Πολιτικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων για τα μεγάλα δεινά που μας ετοιμάζουν οι δήθεν «σύμμαχοί» μας με τους ανατολικούς μας γείτονές για την περίοδο από 1/3 έως 30/9! Άμεση ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στα νησιά μας και ειδικότερα στα Δωδεκάνησα! Κατασκευή καταφυγίων για τα ανήλικα Ελληνόπουλα, τους αμάχους και τους υπέργηρους Έλληνες. Ισχυροποίηση του Λιμενικού Σώματος και ενίσχυσή του σε μέσα, υλικά και προσωπικό.

Θα έλεγε κανείς, ευκολότερα μπορείς να προλάβεις ένα κακό, παρά να το διορθώσεις ύστερα, αφού γίνει. Και θα ήταν καλό όλοι οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουμε την μεγάλη ευθύνη που φέρουμε. Πρώτα και πάνω από όλους οι πολιτικοί, που πέρα των άλλων, την ίδια στιγμή που παρουσιάζονται ως αλληλέγγυοι προς τους λαθρομουσουλμάνους, φτωχοποιούν τους Έλληνες και τους οδηγούν στην εξαθλίωση και την αυτοκτονία! Ας το καταλάβουν. Δεν υπάρχει πλέον, νερό ανευθυνότητας για να νίψει κανείς τας χείρας του παρά μόνο ύδωρ συνυπευθυνότητας και μετάνοιας έναντι του απλού Πολίτη από τον οποίο πηγάζει κάθε εξουσία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το έγκλημα κατά της χώρας και ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων!

Με εκτίμηση,

Για την ομάδα πολιτών Κω «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»

Κρητικός Αντώνης

Κόλλιας Αναστάσιος

Κίννας Νίκος

Θέμος Κουκούλας

Ρήγας Λευτέρης

Τρακόσσας Μιχάλης

vimatisko.gr

ADVERTORIALS