Η Νινέττα Ν. Μανούση νέα πρόεδρος της Ένωσης Κώων Αθηνών.Δείτε το Δ.Σ.

Η Νινέττα Ν. Μανούση νέα πρόεδρος της Ένωσης Κώων Αθηνών.Δείτε το Δ.Σ.

Σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κώων Αθηνών, «Ο Ιπποκράτης».
Η σύνθεση του νέου συμβουλίου είναι η εξής:
 
Πρόεδρος: Νινέττα Ν. Μανούση
Αντιπρόεδρος: Λουκία Ζερβάνου - Καραδενιζλόγλου
Γενικός ΓραμματέαςΜαργιάννα Χαματζόγλου
Ταμίας Ιωάννης Τσέλιος
Μέλη Νικόλας Δ. Μανούσης
Αναστάσιος Μαρνέρης
Ανθή Χατζησεβαστού
Επίσης, ορίστηκαν ως αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας, η κα Ανθή Χατζησεβαστού και ως αναπληρωτής Ταμίας, ο κος Αναστάσιος Μαρνέρης.  
Τα καθήκοντα της υπεύθυνης πολιτιστικών δράσεων παραμένουν στην κα Λουκία Ζερβάνου – Καραδενιζλόγλου και τα καθήκοντα ανασυγκρότησης της νεολαίας ανατίθενται στην κα Μαργιάννα Χαματζόγλου. 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει σκοπό να διατηρήσει και να αναδείξει τον πολιτιστικό χαρακτήρα της Ένωσης, με δράσεις, που θα συμβάλουν στην καλλιέργεια και τη διαφύλαξη της παράδοσης και των εθίμων του τόπου μας. 
Με σεβασμό, στην ιστορική διαδρομή της Ένωσης, με αρωγό την παρακαταθήκη των προηγούμενων συμβουλίων, με γνώμονα την πρόοδο και με αγάπη για το νησί της ΚΩ και τους ανθρώπους της, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ζέση, το έργο της Ένωσης. 
Προσβλέπουμε στη στήριξη και την εμπιστοσύνη όλων, για να συνεισφέρουμε το μέγιστο. Αξίες μας, η συνεργασία, η συνεννόηση, η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια. Αξίες, που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους μας.  
Με εκτίμηση, 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κώων Αθηνών
                                               «Ο Ιπποκράτης»
manoush
ADVERTORIALS