Βοήθεια στους πρόσφυγες σε Ρόδο, Kω και Κρήτη από τον τουρ οπερέιτορ Apollo

Βοήθεια στους πρόσφυγες σε Ρόδο, Kω και Κρήτη από τον τουρ οπερέιτορ Apollo

Βοήθεια στους πρόσφυγες, που φτάνουν στη Ρόδο, Κρήτη και Κω, θα προσφέρουν οι εργαζόμενοι στον τουρ οπερέιτορ της Σκανδιναβίας Apollo και στην αεροπορική του εταιρεία Novair. Οι εργαζόμενοι συγκέντρωσαν πάνω από 60 κούτες με ρούχα, προϊόντα υγιεινής και ιατρικά προϊόντα, τα οποία θα διανεμηθούν αυτήν την εβδομάδα στους πρόσφυγες.

“Ως ένας σημαντικός ταξιδιωτικός πράκτορας, με δραστηριότητες στη Μεσόγειο, που δέχεται μεγάλο κύμα προσφύγων, δεν μπορούμε απλά να βλέπουμε αυτήν την καταστροφή. Είναι καθήκον μας να δράσουμε. Έχοντας τη δική μας αεροπορική εταιρεία, μπορούμε να μεταφέρουμε πράγματα, που θα βοηθήσουν τους πρόσφυγες και να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο”, είπε η Kajsa Moström, υπεύθυνη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Apollo.

H διανομή της βοήθειας, που πρόθυμα έσπευσαν να δώσουν οι εργαζόμενοι του ομίλου, θα γίνει σε συνεργασία με τοπικές οργανώσεις παροχής βοήθειας, όπως ο Ερυθρός Σταυρός.

Το κοινωνικό έργο του Apollo υποστηρίζεται από τις Air Trade Support, Active Air Cargo και SAS Spirit Air Cargo Handling.

Apollo_prosfyges_voitheia

tornosnews.gr

ADVERTORIALS