Το Ιπποκράτειο Λύκειο Κω τελεί από το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου υπό κατάληψη, έπειτα από απόφαση των μαθητών, οι οποίοι προχώρησαν σε αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας με στόχο, όπως αναφέρουν, να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στη σχολική τους ζωή.
Στην πρόσοψη του σχολείου έχει αναρτηθεί πανό που γράφει «1ο ΓΕΛ ΚΑΤΑΛΗΨΗ», ενώ ο χώρος της εισόδου έχει αποκλειστεί με κορδέλες. Σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε μέσω του λογαριασμού των μαθητών στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρεται:
«Το σχολείο μας βρίσκεται υπό κατάληψη ως μορφή διαμαρτυρίας. Στόχος μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή στα προβλήματά μας και να ζητήσουμε την αντιμετώπισή τους με σοβαρότητα και διάθεση συνεργασίας. – Μαθητές και μαθήτριες 1ου Λυκείου Κω».
Σε λίγο περισσότερα.
Εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για την αποτροπή και αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης διοργανώνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω, με στόχο την ενημέρωση των εθελοντών και των πολιτών.
Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Κω, με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη και ζωντανή μετάδοση μέσω του YouTube.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας