Συγκινητικό «αντίο» του Γιώργου Χατζημάρκου στον πατέρα του, Αντώνη

6ed8cf7c3a921e8f982af827ebbf2055-b.jpg
stighmiotipo-othonis-2026-06-10-153331.png
banner_900x200-(8).gif
Κοινωνια Δευτέρα, 17η Αυγούστου 2026

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου είναι εκείνη που καλείται να αποχαιρετήσει τον πατέρα του. Ο Γιώργος Χατζημάρκος αποχαιρετά τον πατέρα του, Αντώνη, με λόγια που δεν μιλούν μόνο για την απώλεια, αλλά κυρίως για την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του ένας πατέρας.

Με λίγες, αλλά βαθιά ανθρώπινες λέξεις, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου αναφέρεται στον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα του, που τον διαμόρφωσε με το παράδειγμά του και του δίδαξε αξίες που, όπως γράφει, θα τον συνοδεύουν για πάντα.

Και μέσα στη θλίψη του αποχωρισμού, μένει ένα «ευχαριστώ για όλα», αλλά και η βεβαιότητα πως η αγάπη ενός πατέρα δεν χάνεται· συνεχίζει να υπάρχει στις αναμνήσεις, στα παιδιά και στα εγγόνια του.

854dfddde883f216cd1168b5fc979c0f-b.jpg

Η ανάρτηση του Γιώργου Χατζημάρκου:

«Σήμερα αποχαιρετώ τον πατέρα μου.

Τον άνθρωπο που με δίδαξε με το παράδειγμά του τις αξίες της αξιοπρέπειας, της ευθύνης, της εργατικότητας και της αγάπης για την οικογένεια. Έναν άνθρωπο που υπήρξε για μένα σημείο αναφοράς και δύναμης σε κάθε βήμα της ζωής μου. Μένουν οι αναμνήσεις, όσα μοιραστήκαμε, όσα μου έμαθε και όλα εκείνα που θα με συνοδεύουν για πάντα.

Η αγάπη του θα παραμένει ζωντανή μέσα μας, στα παιδιά και στα εγγόνια του, σε όλα όσα μας κληροδότησε.

Καλό ταξίδι, πατέρα.

Σε ευχαριστώ για όλα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
marina.jpg
Θ. Νικηταράς για το ταμειακό έλλειμμα στη Μαρίνα Κω: «Έχουν δεσμευτεί τα χρήματα – Η υπόθεση ακολουθεί τη νομική οδό»

Στην υπόθεση του ταμειακού ελλείμματος που είχε διαπιστωθεί στη Μαρίνα της Κω αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.

stighmiotipo-othonis-2026-10-11-223636.png
Θ. Νικηταράς για τη συνοχή της Δημοτικής Αρχής: «Κανείς αναντικατάστατος – Ο κόσμος θα κρίνει τον καθένα»

Για τη συνοχή της Δημοτικής Αρχής και την πορεία προς τις εκλογές του 2028 μίλησε ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.

giorgallhs.jpg
Μ. Γιωργαλλής: Ένα εμβληματικό κτίριο της Κω δεν μπορεί να φιλοξενεί την αστυνομία σε συνθήκες που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια!

Την ανάληψη ουσιαστικών πρωτοβουλιών από τον Δήμο Κω για τη μετεγκατάσταση της Ελληνικής Αστυνομίας και την ανάδειξη του ιστορικού κτιρίου όπου στεγάζεται ζητά ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Γιωργαλλής

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 9:00ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας