Το Σωματείο Εργαζομένων στα τοπικά ΜΜΕ (ΣΕΜΜΕΚ) εκφράζει τη βαθιά του χαρά και την ειλικρινή του συγκίνηση για τη μεγάλη ακαδημαϊκή επιτυχία ενός εκλεκτού μέλους του.
Ο συνάδελφος δημοσιογράφος και Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, αναγορεύθηκε σήμερα παμψηφεί Διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ με τον βαθμό «Άριστα», μετά την επιτυχή υποστήριξη της διατριβής του για τη λαϊκή λατρεία των νησιών μας.
Για όλους εμάς, η κατάκτηση αυτής της επιστημονικής κορυφής αποτελεί ιδιαίτερη τιμή. Η μελέτη του για την Κω και τη Νίσυρο συνιστά μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας.
Σεβασμιώτατε, αγαπητέ συνάδελφε,
Σας συγχαίρουμε θερμά για τον τίτλο του Διδάκτορος. Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και δύναμη να συνεχίσετε το πνευματικό και επιστημονικό σας έργο.
Άξιος!
Το Διοικητικό Συμβούλιο
και τα μέλη του ΣΕΜΜΕΚ
Εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για την αποτροπή και αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης διοργανώνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω, με στόχο την ενημέρωση των εθελοντών και των πολιτών.
Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Κω, με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη και ζωντανή μετάδοση μέσω του YouTube.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας