ΣΕΠΕ ΚΩ: Εποικοδομητική συνάντηση με τoν Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση!

sepe.jpg
banner_900x200-(7).gif
Κοινωνια Δευτέρα, 21η Ιουλίου 2025

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από πρόσκληση του Αστυνομικού Διευθυντή , ο ΣΕΠΕ Κω εκπροσωπούμενος από το Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ συναντήθηκε σήμερα σε μια συζήτηση που μόνο θετικά αποτελέσματα είχε .

Ξεκαθαρίσαμε στον Αστυνομικό Διευθυντή τη θεσμική μας θέση για όλα όσα έγιναν και ακούσαμε προσεκτικά τον εκπρόσωπο της τήρησης του Νόμου για τα θέματα που αφορούν το κλάδο μας .

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι της Εστίασης να ακολουθούν τις συστάσεις , ιδιαιτέρως μετά και την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας , σε θέματα ηχορύπανσης και ωραρίου λειτουργίας και να βοηθήσουμε όλοι σε μια ομαλή τήρηση των κανόνων που διέπουν την Εστίαση.

Ιδιαίτερα , φαινόμενα άγρας πελατών πρέπει να «εξαφανιστούν» από το νησί μας διότι μας οπισθοδρομούν και δεν μας αξίζει ως τουριστικός προορισμός.

Από τη διεύθυνση λάβαμε τη διαβεβαίωση για σεβασμό και αλληλοκατανόηση ούτως ώστε και να προστατευθεί το προϊόν της φιλοξενίας μας αλλά και οι κανόνες να τηρούνται παντού και ισόνομα με πολιτισμένο τρόπο από όλους . 

Ο ΣΕΠΕ Κω θα είναι πάντα δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση  , με τα «αυτιά» ανοικτά για τις 300 επιχειρήσεις που εκπροσωπεί αλλά και με «μιλιά» όταν χρειάζεται να ακουστεί η φωνή του κλάδου μας .          

Για το Σ.ΕΠ.Ε Κω

Το Δ.Σ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ghiannis-aghgheloy.jpg
Γιάννης Αγγέλου: «Ωδινεν όρος και έτεκε μυν», η μείωση του ΦΠΑ στα νησιά

Η δήλωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου.

dikastirio-2-768x479.jpg
ΚΩΣ: Απόφαση που Δικαιώνει δανειολήπτη του νόμου Κατσέλη έναντι Fund

Με τον τρόπο αυτό ο δανειολήπτης δεν επιβαρύνεται χιλιάδες ευρώ όπως υποστηρίζουν οι διαχειρίστριες εταιρείες.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 7:22ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency