ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυκλοφοριακές αλλαγές θα εφαρμοστούν στην παραλιακή οδό στο λιμάνι της Κω, αύριο Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διεξαχθεί η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και η συναυλία που θα ακολουθήσει.
Ως εκ τούτου, προσωρινά κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων, θα παραμείνει η παραλιακή οδός Ακτή Κουντουριώτη, από τις 18:00 μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.
Παράλληλα, μέσω της Ακτής Μιαούλη θα επιτρέπεται μόνο η διέλευση οχημάτων που κατευθύνονται στο επιβατικό λιμάνι.
Για την ασφαλή κίνηση των πεζών προς το χώρο της εκδήλωσης και την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για τη μετακίνησή τους.
Γραφείο Τύπου
Εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για την αποτροπή και αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης διοργανώνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω, με στόχο την ενημέρωση των εθελοντών και των πολιτών.
Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Κω, με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη και ζωντανή μετάδοση μέσω του YouTube.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας