Η μητέρα, τα αδέλφια , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς, εκφράζουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη και τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος μας από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας γιού, αδελφού και θείου Στέφανου Χαρτοφίλη.
Επίσης, με αγάπη και συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι το 40ήμερο μνημόσυνο του αγαπημένου μας θα τελεστεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Κω.
Θα ακολουθήσει καφές στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού.
Μετά τιμής,
Η οικογένεια
Με αφορμή την ομιλία του Ρούμπιο κάτω από την Ακρόπολη, ο Μανόλης Καβουκλής σχολιάζει τη χρήση των ιστορικών τοποσήμων και τη σύνδεσή τους με τη σύγχρονη πρακτική της ισχύος
Στην υπόθεση του ταμειακού ελλείμματος που είχε διαπιστωθεί στη Μαρίνα της Κω αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Για τη συνοχή της Δημοτικής Αρχής και την πορεία προς τις εκλογές του 2028 μίλησε ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας