ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος - Παράρτημα Αιγαίου, ως ο θεσμοθετημένος επιστημονικός σύμβουλος της πολιτείας σε θέματα που άπτονται των επιστημονικών του πεδίων, σε συνεργασία με την κ. Ανθή Λάγιου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τµήµατος Λοιµωδών και Παρασιτικών Νοσημάτων της ∆ιεύθυνσης Υγείας των Ζώων, της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μετά από την επιβεβαιωμένη εμφάνιση του κρούσματος Αφθώδους Πυρετού στη Λέσβο, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία - προώθηση διοργάνωσης διαδικτυακής ενημέρωσης με θέμα « Τα Μέτρα Βιοασφάλειας για τους Κτηνοτρόφους μας ».
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20-03-2026 κατά τις ώρες 12:00 – 14:00
Ομιλητής: Δρ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ Κ. ΚΡΗΤΑΣ Κτηνίατρος Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
Παρακολούθηση της διαδικτυακής ενημέρωσης στον παρακάτω σύνδεσμο :
https://authgr.zoom.us/j/93324749946?pwd=nPGUecLEBAbFhMD7EtEf6paJeDP03Q.1
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.
του Παραρτήματος Αιγαίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
Κατσαβέλλης Παναγιώτης
Με αφορμή την ομιλία του Ρούμπιο κάτω από την Ακρόπολη, ο Μανόλης Καβουκλής σχολιάζει τη χρήση των ιστορικών τοποσήμων και τη σύνδεσή τους με τη σύγχρονη πρακτική της ισχύος
Στην υπόθεση του ταμειακού ελλείμματος που είχε διαπιστωθεί στη Μαρίνα της Κω αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας